|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sadowskaewa początkujący

|
Wysłany: Sro 27 Kwi 2022, 10:17 Temat postu: Wypadanie włosów |
|
|
Hej, po ostatniej ciąży strasznie zaczęły wypadać mi włosy. W związku z tym szukam kogoś kto zaradzi na moje problemy ze skórą głowy gdańsk. Koleżanka poleciła mi ten gabinet https://www.trycholog-gdansk.pl i proszę o Wasze opinie, czy warto się tam udać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
uzka uzależniony

|
Wysłany: Sob 7 Maj 2022, 9:52 Temat postu: |
|
|
Po ciąży miałam duże problemy z wypadaniem włosów, ale koleżanka poleciłam mi kosmetyki firmy https://maclinic.pl/ i postanowiłam je kupić, nie żałuję. Włosy stały się silniejsze i do tego już tak się nie przetłuszczają. Jeśli nie stosowaliście tych produktów, to zachęcam, nie pożałujecie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
romaguera.berenice początkujący

|
Wysłany: Sob 7 Maj 2022, 11:55 Temat postu: |
|
|
Wypadania włosów nie można bagatelizować. Najlepiej od razu przejść się do lekarza i sprawdzić co tam się dzieje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
asisa bywalec

|
Wysłany: Pią 10 Cze 2022, 18:58 Temat postu: |
|
|
ja juz 4 miesiace po porodzie . wlosy zaczely mi wypadac mega i do tej pory nie moge sobie z tym poradzic |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Sro 22 Cze 2022, 10:23 Temat postu: |
|
|
Znam to, mialam dokladnie taka sama sytuacje, to przez hormony... niby powinno sie ustabilizowac, ale ja nie czekalam, Zamowilam sobie takie kapsulki , stosowalam jakis czas i wlosy przestaly mi wypadac |
|
Powrót do góry |
|
 |
asisa bywalec

|
Wysłany: Pią 24 Cze 2022, 11:26 Temat postu: |
|
|
No wlasnie tez slyszalam, ze to niby hormony, ale juz moim zdaniem troche za dlugo trwa.. mozesz mi powiedziec co to za kapsulki? jestem tak zdesperowana, ze sprobuje wszystkiego |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kinia35 początkujący

|
Wysłany: Sro 29 Cze 2022, 9:53 Temat postu: |
|
|
Kilka miesięcy po ciąży pojawiło się u mnie nadmierne wypadanie włosów. To były ilości, które ciężko sobie wyobrazić. Byłam przerażona, myślałam, że całkiem wyłysieję. Zaczęłam przeszukiwać internet, pytać na grupach. Testowałam różne szampony, odżywki, wcierki i nic. Aż w końcu ktoś mi polecił tabletki Complidermol 5α . Kupiłam na allegro https://allegro.pl/oferta/reig-jofre-complidermol-5alfa-60-kapsulek-12204086490, chociaż nie wierzyłam, że to zadziała. Biorę je od około 4 miesięcy i włosy już nie wypadają, zaczęły mi też rosnąć nowe i jest ich tyle, że chyba odstawię już te tabletki, bo nie ogarniam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka91 kandydat

|
Wysłany: Nie 7 Sie 2022, 17:46 Temat postu: |
|
|
Zobacz sobie tutaj https://perukaradom.pl/peruki-radom-syntetyczne/ Wybor peruk jest bardzo duży. Na pewno jakaś dla siebie wybierzesz Sama właśnie zastanawiam się nad peruką. Myślę, ze to świetny sposób na szybką metamorfozę. Poza tym peruki ostatnio sa bardzo modne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pinkki uzależniony

|
Wysłany: Nie 7 Sie 2022, 20:40 Temat postu: |
|
|
Czasem jest to uwarunkowane genetycznie |
|
Powrót do góry |