Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Sposoby na trądzik
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Asiaaa321
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 31 Mar 2022, 13:50    Temat postu: Sposoby na trądzik Odpowiedz z cytatem

Hej, już długo zmagam sie z trądzikiem, jestem pod opieką dermatologa, ale naczytałam się na różnych forach, że ważne jest też odpowiednie oczyszczanie skóry i dbanie o higienę w łóżku, tj. częsta zmiana pościeli, szczególnie poszewek na poduszki. I powiem wam że u mnie to super pomogło. Koleżanka poleciła mi tez zakup takiego ochraniacza antyalergicznego https://posciel.pro/ochraniacze-podklady-na-materac/665-ochraniacz-podklad-na-materac-80x180.html ona używa go przy alergii u dzieci i u mnie też się super sprawdza
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 3 Kwi 2022, 20:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pościel z jedwabiu powinna zdać egzamin:)
Powrót do góry
malinka11
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 5 Kwi 2022, 12:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem przy trądziku najważniejsze jest dobre oczyszczanie twarzy. dwa razy dziennie trzeba dokładnie myć twarz dobrym preparatem, a także co jakiś czas chodzić do kosmetyczki na np. oczyszczanie kwasowe
Powrót do góry
Zengila12
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 18 Kwi 2022, 19:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trądzik to zmora każdej dziewczyny i kobiety bo dla nas najmniejsze wypryski na twarzy są czymś strasznym. I chyba nie ma dziewczyn, który jest wszystko jedno i nie zwracają na to uwagi. Najgorzej jak po okresie dojrzewania, kiedy trądzik zazwyczaj się pojawia, zostaje z nami na dłużej albo i na zawsze. Tak niestety było w moim przypadku, mam brzydką skórę, trądzikową, comiesięczne zmiany hormonalne powodują wyrzut brzydkich zmian na mojej twarzy a nawet na szyi i dekolcie. Uporałam się z tym dopiero po zapoznaniu się z tym blogiem https://www.phlov.com/blog/skora-tradzikowa-n12
bo porady stąd zaczerpnięte bardzo mi pomogły
Powrót do góry
Gabryskka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 21 Kwi 2022, 7:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teraz bardzo wiele zabiegów na trądzik można wykonać na przykład w https://klinikamiracki.pl/klinika-miracki-katowice/ To świetna klinika i na pewno dobiorą wszystko tak by efekty były świetne i ci odpowiadały
Powrót do góry
prosta
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 26 Kwi 2022, 12:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najbardziej skutecznymi kosmetykami w walce z trądzikiem u córki okazały się kosmetyki firmy Nanili, która z powodzeniem tworzy cenione przez profesjonalistów preparaty do cer problematycznych. Jeśli więc macie problemy z trądzikiem młodzieńczym czy różowatym, cerą naczynkową, przesuszaniem czy nadwrażliwością to szczerze polecam.
Powrót do góry
klarka12
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 29 Kwi 2022, 15:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Grunt to odpowiednio dobrana pielęgnacja do potrzeb naszej cery. Nie wiem czy sprawdzałyście już kosmetyki z https://mincerpharma.pl/ ? Moim zdaniem, jedna z lepszych dostępne na polskim rynku.
Powrót do góry
malinka11
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 23 Cze 2023, 7:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wiem że koleżance bardzo pomógl tonik do twarzy problematycznej z kurkuminą. ma ona działanie przeciwzapalne i rozjaśniające, więc zmiany są mniej widoczne, szybciej się goją, z czasem pojawia się ich coraz mniej. warto też sięgać po kosmetyki z kwasami czy niacynamidem uśmiech
Powrót do góry
ewoka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 2 Lip 2023, 20:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A widziałaś kosmetyki Perfect Skin Acne z Eveline? Tam jest 2-etapowa kuracja na noc na trądzik. A do tego jeszcze wypuścili nowa piankę do mycia twarzy z szczoteczką - też warto się w nią zaopatrzyć
Powrót do góry
bella3
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 11 Sty 2025, 0:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O skórę jak najbardziej trzeba dbać od zewnątrz, pielęgnować aby ograniczać pojawianie się zmian trądzikowych. Często jednak winne są problemy hormonalne, co wtedy? Dobrze sięgać po suplementy które mogą być pomocne. Z https://gloowi.pl/ szczególnie godny uwagi jest For Womens Health i Be Beauty. Można je stosować razem, wszystkie szczegóły na temat ich składu i działania znajdziecie na stronie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: