Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Sposoby na trądzik
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Asiaaa321
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 31 Mar 2022, 13:50    Post subject: Sposoby na trądzik Reply with quote

Hej, już długo zmagam sie z trądzikiem, jestem pod opieką dermatologa, ale naczytałam się na różnych forach, że ważne jest też odpowiednie oczyszczanie skóry i dbanie o higienę w łóżku, tj. częsta zmiana pościeli, szczególnie poszewek na poduszki. I powiem wam że u mnie to super pomogło. Koleżanka poleciła mi tez zakup takiego ochraniacza antyalergicznego https://posciel.pro/ochraniacze-podklady-na-materac/665-ochraniacz-podklad-na-materac-80x180.html ona używa go przy alergii u dzieci i u mnie też się super sprawdza
Back to top
View user's profile Send private message
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 3 Apr 2022, 20:50    Post subject: Reply with quote

Pościel z jedwabiu powinna zdać egzamin:)
Back to top
malinka11
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 5 Apr 2022, 12:18    Post subject: Reply with quote

moim zdaniem przy trądziku najważniejsze jest dobre oczyszczanie twarzy. dwa razy dziennie trzeba dokładnie myć twarz dobrym preparatem, a także co jakiś czas chodzić do kosmetyczki na np. oczyszczanie kwasowe
Back to top
Zengila12
maniak
maniak

PostPosted: Mon 18 Apr 2022, 19:39    Post subject: Reply with quote

Trądzik to zmora każdej dziewczyny i kobiety bo dla nas najmniejsze wypryski na twarzy są czymś strasznym. I chyba nie ma dziewczyn, który jest wszystko jedno i nie zwracają na to uwagi. Najgorzej jak po okresie dojrzewania, kiedy trądzik zazwyczaj się pojawia, zostaje z nami na dłużej albo i na zawsze. Tak niestety było w moim przypadku, mam brzydką skórę, trądzikową, comiesięczne zmiany hormonalne powodują wyrzut brzydkich zmian na mojej twarzy a nawet na szyi i dekolcie. Uporałam się z tym dopiero po zapoznaniu się z tym blogiem https://www.phlov.com/blog/skora-tradzikowa-n12
bo porady stąd zaczerpnięte bardzo mi pomogły
Back to top
Gabryskka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 21 Apr 2022, 7:08    Post subject: Reply with quote

Teraz bardzo wiele zabiegów na trądzik można wykonać na przykład w https://klinikamiracki.pl/klinika-miracki-katowice/ To świetna klinika i na pewno dobiorą wszystko tak by efekty były świetne i ci odpowiadały
Back to top
prosta
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 26 Apr 2022, 12:18    Post subject: Reply with quote

Najbardziej skutecznymi kosmetykami w walce z trądzikiem u córki okazały się kosmetyki firmy Nanili, która z powodzeniem tworzy cenione przez profesjonalistów preparaty do cer problematycznych. Jeśli więc macie problemy z trądzikiem młodzieńczym czy różowatym, cerą naczynkową, przesuszaniem czy nadwrażliwością to szczerze polecam.
Back to top
klarka12
maniak
maniak

PostPosted: Fri 29 Apr 2022, 15:41    Post subject: Reply with quote

Grunt to odpowiednio dobrana pielęgnacja do potrzeb naszej cery. Nie wiem czy sprawdzałyście już kosmetyki z https://mincerpharma.pl/ ? Moim zdaniem, jedna z lepszych dostępne na polskim rynku.
Back to top
malinka11
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 23 Jun 2023, 7:54    Post subject: Reply with quote

wiem że koleżance bardzo pomógl tonik do twarzy problematycznej z kurkuminą. ma ona działanie przeciwzapalne i rozjaśniające, więc zmiany są mniej widoczne, szybciej się goją, z czasem pojawia się ich coraz mniej. warto też sięgać po kosmetyki z kwasami czy niacynamidem uśmiech
Back to top
ewoka
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 2 Jul 2023, 20:35    Post subject: Reply with quote

A widziałaś kosmetyki Perfect Skin Acne z Eveline? Tam jest 2-etapowa kuracja na noc na trądzik. A do tego jeszcze wypuścili nowa piankę do mycia twarzy z szczoteczką - też warto się w nią zaopatrzyć
Back to top
bella3
gaduła
gaduła

PostPosted: Sat 11 Jan 2025, 0:10    Post subject: Reply with quote

O skórę jak najbardziej trzeba dbać od zewnątrz, pielęgnować aby ograniczać pojawianie się zmian trądzikowych. Często jednak winne są problemy hormonalne, co wtedy? Dobrze sięgać po suplementy które mogą być pomocne. Z https://gloowi.pl/ szczególnie godny uwagi jest For Womens Health i Be Beauty. Można je stosować razem, wszystkie szczegóły na temat ich składu i działania znajdziecie na stronie.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce