Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wyposażenie do kawiarni - wybór
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Adeks43
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 8 Mar 2022, 8:18    Temat postu: Wyposażenie do kawiarni - wybór Odpowiedz z cytatem

Szukam dobrej jakości wyposażenia do kawiarni głównie chodzi o ekspresy, meble gastronomiczne i cukiernicze sprzęty i akcesoria. Na czym szczególnie nie oszczędzać i też z jaką hurtownią współpracowaliście?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Global
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 8 Mar 2022, 10:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno trzeba kupić dobry sprzęt
Powrót do góry
MarekUz
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 12 Mar 2022, 10:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W mojej ocenie szukając przede wszystkim konkretnego wyposażenia do restauracji, czy lokalu gastronomicznego i będziecie potrzebowali porządnego sprzętu, jak nowy ekspres do kawy, trzony kuchenne, piecyki, czy meble metalowe to warto postawić na sprawdzonych dostawców zapewniających najwyższą jakość. My nawiązaliśmy współpracę z hurtownia Invest Horeca bez problemów skompletowaliśmy całe zamówienie u nich online w rozsądnym budżecie i do tego przy samej realizacji nie było najmniejszych problemów oczko
Powrót do góry
sylwia4012
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 12 Mar 2022, 21:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zobacz na https://www.vonart.com.pl/oferta/wyposazenie-sklepow/ , tam masz opcje jesli chodzi o kompleksowe wyposażenie sklepów, ale to kwestia dobrania np. mebli czy lady by i kawiarnia wyglądała jakby luksusowo
Powrót do góry
Borek
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 13 Mar 2022, 15:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie polecam hurtownię gastronomiczną Invest Horeca i jak najbardziej mogę się zgodzić. My zdecydowaliśmy się kupić do naszego lokalu trzony, piece do pizzy, czy też część mebli metalowych. Ceny, duży wybór i dostawa terminowa. Pozdrawiam!
Powrót do góry
Adeks43
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 13 Mar 2022, 15:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki wielkie za informacje i mam nadzieję, że jeszcze trochę informacji się oczywiście pojawi z Waszej strony.
Powrót do góry
KamilaEz
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 14 Mar 2022, 21:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie jak najbardziej warto tutaj poświęcić więcej uwagi na ofertę hurtowni z rozbudowaną ofertą sprzętu gastronomicznego. Profesjonalizm obsługi, konkurencyjność ofert, świetnie rozbudowane propozycje produktów i do tego dotrzymują dobrego terminu samej realizacji zarówno przy tych mniejszych, jak i większych zamówieniach to czego nam brakuje.
Powrót do góry
josiah.hoppe
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 15 Mar 2022, 13:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po wyborze krzeseł przychodzi pora na stoły. Stoliki w kawiarni muszą pasować do krzeseł, a w szczególności do ich wysokości. Zanim zamówisz stoły kawiarniane do swojej kawiarni, sprawdź ich wysokość oraz wysokość siedziska krzesła, żeby zapewnić klientom miejsce na nogi. Przyznam, że coraz częściej styl kawiarni czy innych lokali gastronomicznych przypomina ukochany domowy wystrój - więc warto również zastanowić się nad odpowiednimi meblami z tego sklepu https://slf24.pl/.
Powrót do góry
jana.blanda
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 16 Mar 2022, 0:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja dobra znajoma prowadzi od kilku lat kawiarnię i pamiętam, że jak zaczynała, to wszystko kupowała używane z internetu uśmiech Może to jest sposób?
Powrót do góry
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 12 Kwi 2022, 16:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faktycznie bardzo ważnym elementem takiego wyposażenia są na pewno ekspresy do kawy i ja również jestem zdania, ze warto jest postawić na przepyszną kawę w kapsułkach. Mogę od razu każdemu polecić doskonałe ekspresy do kawy do https://www.nespresso.com/pl/pl/order/machines/original i wiem z własnego doświadczenia, że ich wybór jest bardzo dobry.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: