Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Wto 8 Mar 2022, 8:18 Temat postu: Wyposażenie do kawiarni - wybór |
|
|
Szukam dobrej jakości wyposażenia do kawiarni głównie chodzi o ekspresy, meble gastronomiczne i cukiernicze sprzęty i akcesoria. Na czym szczególnie nie oszczędzać i też z jaką hurtownią współpracowaliście? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Global początkujący

|
Wysłany: Wto 8 Mar 2022, 10:40 Temat postu: |
|
|
Na pewno trzeba kupić dobry sprzęt |
|
Powrót do góry |
|
 |
MarekUz kandydat

|
Wysłany: Sob 12 Mar 2022, 10:43 Temat postu: |
|
|
W mojej ocenie szukając przede wszystkim konkretnego wyposażenia do restauracji, czy lokalu gastronomicznego i będziecie potrzebowali porządnego sprzętu, jak nowy ekspres do kawy, trzony kuchenne, piecyki, czy meble metalowe to warto postawić na sprawdzonych dostawców zapewniających najwyższą jakość. My nawiązaliśmy współpracę z hurtownia Invest Horeca bez problemów skompletowaliśmy całe zamówienie u nich online w rozsądnym budżecie i do tego przy samej realizacji nie było najmniejszych problemów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia4012 gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Borek kandydat

|
Wysłany: Nie 13 Mar 2022, 15:36 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie polecam hurtownię gastronomiczną Invest Horeca i jak najbardziej mogę się zgodzić. My zdecydowaliśmy się kupić do naszego lokalu trzony, piece do pizzy, czy też część mebli metalowych. Ceny, duży wybór i dostawa terminowa. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Nie 13 Mar 2022, 15:41 Temat postu: |
|
|
Dzięki wielkie za informacje i mam nadzieję, że jeszcze trochę informacji się oczywiście pojawi z Waszej strony. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KamilaEz kandydat

|
Wysłany: Pon 14 Mar 2022, 21:19 Temat postu: |
|
|
Według mnie jak najbardziej warto tutaj poświęcić więcej uwagi na ofertę hurtowni z rozbudowaną ofertą sprzętu gastronomicznego. Profesjonalizm obsługi, konkurencyjność ofert, świetnie rozbudowane propozycje produktów i do tego dotrzymują dobrego terminu samej realizacji zarówno przy tych mniejszych, jak i większych zamówieniach to czego nam brakuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
josiah.hoppe początkujący

|
Wysłany: Wto 15 Mar 2022, 13:15 Temat postu: |
|
|
Po wyborze krzeseł przychodzi pora na stoły. Stoliki w kawiarni muszą pasować do krzeseł, a w szczególności do ich wysokości. Zanim zamówisz stoły kawiarniane do swojej kawiarni, sprawdź ich wysokość oraz wysokość siedziska krzesła, żeby zapewnić klientom miejsce na nogi. Przyznam, że coraz częściej styl kawiarni czy innych lokali gastronomicznych przypomina ukochany domowy wystrój - więc warto również zastanowić się nad odpowiednimi meblami z tego sklepu https://slf24.pl/. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jana.blanda początkujący

|
Wysłany: Sro 16 Mar 2022, 0:39 Temat postu: |
|
|
Moja dobra znajoma prowadzi od kilku lat kawiarnię i pamiętam, że jak zaczynała, to wszystko kupowała używane z internetu Może to jest sposób? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Wto 12 Kwi 2022, 16:56 Temat postu: |
|
|
Faktycznie bardzo ważnym elementem takiego wyposażenia są na pewno ekspresy do kawy i ja również jestem zdania, ze warto jest postawić na przepyszną kawę w kapsułkach. Mogę od razu każdemu polecić doskonałe ekspresy do kawy do https://www.nespresso.com/pl/pl/order/machines/original i wiem z własnego doświadczenia, że ich wybór jest bardzo dobry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|