Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Męskie perfumy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sktom
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 25 Kwi 2022, 20:42    Temat postu: Męskie perfumy Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś z was ma w planach kupować męskie perfumy? Zależy wam na ich słodkim i ciekawym zapachu? W takim razie koniecznie odwiedźcie tą stronę https://perfumyagnieszki.pl/perfumy/najladniejsze-slodkie-perfumy-meskie-top-10-zapachow . Można tam znaleźć listę najlepszych, słodkich perfum. Sam ostatnio trafiłem na tą stronę i dzięki temu wybrałem odpowiedni produkt dla siebie. Na pewno nie zawiedziecie się wchodząc tam, polecam!
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 6 Paź 2022, 19:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój partner niedawno kupił nowe perfumy- takie, jakich jeszcze nigdy nie używał. Zachęcony opisem zamieszczonym na stronie https://encyklopediaperfum.pl/perfumy/carolina-herrera-212-men-heroes sięgnął po kompozycję Carolina Herrera 212 Men Heroes . Jest zachwycony trwałym, aromatycznym, orzeźwiającym zapachem będącym fuzją akcentów owocowych, przyprawowych z nutą konopi indyjskich.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 12 Gru 2022, 15:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wlasnie niedawno zamowilam dwa flakoniki:) akurat sie trafila fajna promocja wiec postanowilam wziac wiecej niz jedno opakowanie zeby mąż miał zapasik uśmiech
Powrót do góry
AnMar
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 13 Gru 2022, 23:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie kupuje meskich perfum nikomu innemu niz mezowi, on wiem ze uzywa CK i to kupie, innym wole dac bon do drogerii
Powrót do góry
kamionka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 15 Gru 2022, 16:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak coś , to na Notino można sobie wejsc teraz w taką zakladke ,,zestawy prezentowe'' i mozna cos fajnego ustrzelic Very Happy albo perfumy w dobrej cenie zamowic uśmiech Ja wlasnie kupilam dla siostry
Powrót do góry
landryneczka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 16 Gru 2022, 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

CK to calvin klein jak rozumiem? tez go lubie, maz to psika sie tym co kupie on nie zwraca uwagi na zapachy język
Powrót do góry
AnMar
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 23 Gru 2022, 1:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hahaha moj ma jedne ulubione ale jak kupie cos nowego to tez uzywa. raz tylko zamowilam na probe na notino jedne z testerem bo nowosc jakas i mu nie spasowaly to odeslalam ale jako tako gusta mamy podobne
Powrót do góry
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 28 Gru 2022, 7:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kamionka napisał:
Jak coś , to na Notino można sobie wejsc teraz w taką zakladke ,,zestawy prezentowe'' i mozna cos fajnego ustrzelic Very Happy albo perfumy w dobrej cenie zamowic uśmiech Ja wlasnie kupilam dla siostry

Noo ja wlasnie tez tu najczesciej kupuje uśmiech nie dosc, ze promocje co rusz to jeszcze chyba najwiekszy wybór jesli chodzi o drogerie
Powrót do góry
kamionka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 28 Gru 2022, 13:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dokładnie tak!! juz od wielu miesiecy nie zamawialam nigdzie indziej
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: