Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sktom gaduła

|
Wysłany: Pon 25 Kwi 2022, 20:42 Temat postu: Męskie perfumy |
|
|
Czy ktoś z was ma w planach kupować męskie perfumy? Zależy wam na ich słodkim i ciekawym zapachu? W takim razie koniecznie odwiedźcie tą stronę https://perfumyagnieszki.pl/perfumy/najladniejsze-slodkie-perfumy-meskie-top-10-zapachow . Można tam znaleźć listę najlepszych, słodkich perfum. Sam ostatnio trafiłem na tą stronę i dzięki temu wybrałem odpowiedni produkt dla siebie. Na pewno nie zawiedziecie się wchodząc tam, polecam! _________________ Czasem brutalna prawda działa lepiej niż miękkie słówka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Czw 6 Paź 2022, 19:27 Temat postu: |
|
|
Mój partner niedawno kupił nowe perfumy- takie, jakich jeszcze nigdy nie używał. Zachęcony opisem zamieszczonym na stronie https://encyklopediaperfum.pl/perfumy/carolina-herrera-212-men-heroes sięgnął po kompozycję Carolina Herrera 212 Men Heroes . Jest zachwycony trwałym, aromatycznym, orzeźwiającym zapachem będącym fuzją akcentów owocowych, przyprawowych z nutą konopi indyjskich. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Pon 12 Gru 2022, 15:41 Temat postu: |
|
|
Ja wlasnie niedawno zamowilam dwa flakoniki:) akurat sie trafila fajna promocja wiec postanowilam wziac wiecej niz jedno opakowanie zeby mąż miał zapasik  |
|
Powrót do góry |
|
 |
AnMar bywalec

|
Wysłany: Wto 13 Gru 2022, 23:14 Temat postu: |
|
|
nie kupuje meskich perfum nikomu innemu niz mezowi, on wiem ze uzywa CK i to kupie, innym wole dac bon do drogerii |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamionka bywalec

|
Wysłany: Czw 15 Gru 2022, 16:21 Temat postu: |
|
|
Jak coś , to na Notino można sobie wejsc teraz w taką zakladke ,,zestawy prezentowe'' i mozna cos fajnego ustrzelic albo perfumy w dobrej cenie zamowic Ja wlasnie kupilam dla siostry |
|
Powrót do góry |
|
 |
landryneczka bywalec

|
Wysłany: Pią 16 Gru 2022, 20:57 Temat postu: |
|
|
CK to calvin klein jak rozumiem? tez go lubie, maz to psika sie tym co kupie on nie zwraca uwagi na zapachy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
AnMar bywalec

|
Wysłany: Pią 23 Gru 2022, 1:04 Temat postu: |
|
|
hahaha moj ma jedne ulubione ale jak kupie cos nowego to tez uzywa. raz tylko zamowilam na probe na notino jedne z testerem bo nowosc jakas i mu nie spasowaly to odeslalam ale jako tako gusta mamy podobne |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Sro 28 Gru 2022, 7:29 Temat postu: |
|
|
kamionka napisał: | Jak coś , to na Notino można sobie wejsc teraz w taką zakladke ,,zestawy prezentowe'' i mozna cos fajnego ustrzelic albo perfumy w dobrej cenie zamowic Ja wlasnie kupilam dla siostry |
Noo ja wlasnie tez tu najczesciej kupuje nie dosc, ze promocje co rusz to jeszcze chyba najwiekszy wybór jesli chodzi o drogerie |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamionka bywalec

|
Wysłany: Sro 28 Gru 2022, 13:32 Temat postu: |
|
|
Dokładnie tak!! juz od wielu miesiecy nie zamawialam nigdzie indziej |
|
Powrót do góry |