Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Zabudowa balkonu

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pchli Targ
View previous topic :: View next topic  
Author Message
domenica4
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 9 Nov 2020, 9:21    Post subject: Zabudowa balkonu Reply with quote

Co polecacie do zadaszenia balkonu?
Back to top
View user's profile Send private message
kitty57
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 9 Nov 2020, 14:51    Post subject: Reply with quote

Na zadaszenie balkonu https://arctom.pl/pl/blog/blog/zadaszenia-z-poliw%C4%99glanu-taras%C3%B3w-i-balkon%C3%B3w dobrze się sprawdzi poliwęglan, który imituje szkło, co nadaje całej bryle lekkości i dynamiki. Taki daszki na odciągach świetnie sprawdzą się w przypadku budynków o nowoczesnej architekturze z dużą ilością przeszkleń - nie zdominują całego obiektu, a staną się jego ozdobą.
Back to top
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sat 28 May 2022, 14:14    Post subject: Reply with quote

Kochani a nie lepiej byłoby zamiast zwykłego zadaszenia zainwestować w całoszklaną zabudowę balkonu? Ja bardzo chwalę sobie to rozwiązanie. Wyróżnia się wysoką estetyką o czym możecie przekonać się przeglądając przykładowe realizacje np. na stronie https://szklanorama.pl/ . Jako że idealnie chroni przed wszelkimi niekorzystnymi warunkami pogodowymi, czyni z balkonu całoroczną przestrzeń użytkową gdzie mogę wypoczywać, trzymać kwiaty itd.
Back to top
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Tue 26 Jul 2022, 19:37    Post subject: Reply with quote

Jeśli faktycznie takich rzeczy u nas na balkonie potrzebujemy to ja również jestem zdania, że jak najbardziej warto jest na pewno z nich skorzystać. W każdym razie ja także polecam każdemu bardzo interesujący wpis https://laziska.com.pl/is,jak-utrzymac-porzadek-na-balkonie-najlepsze-sposoby-na-czysty-taras,270925,812106.html gdzie fajnie opisano to jak można bez problemów utrzymać porządek i czystość na balkonie lub tarasie.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pchli Targ All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce