Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Zabudowa balkonu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pchli Targ
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
domenica4
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 9 Lis 2020, 9:21    Temat postu: Zabudowa balkonu Odpowiedz z cytatem

Co polecacie do zadaszenia balkonu?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kitty57
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 9 Lis 2020, 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na zadaszenie balkonu https://arctom.pl/pl/blog/blog/zadaszenia-z-poliw%C4%99glanu-taras%C3%B3w-i-balkon%C3%B3w dobrze się sprawdzi poliwęglan, który imituje szkło, co nadaje całej bryle lekkości i dynamiki. Taki daszki na odciągach świetnie sprawdzą się w przypadku budynków o nowoczesnej architekturze z dużą ilością przeszkleń - nie zdominują całego obiektu, a staną się jego ozdobą.
Powrót do góry
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 28 Maj 2022, 14:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kochani a nie lepiej byłoby zamiast zwykłego zadaszenia zainwestować w całoszklaną zabudowę balkonu? Ja bardzo chwalę sobie to rozwiązanie. Wyróżnia się wysoką estetyką o czym możecie przekonać się przeglądając przykładowe realizacje np. na stronie https://szklanorama.pl/ . Jako że idealnie chroni przed wszelkimi niekorzystnymi warunkami pogodowymi, czyni z balkonu całoroczną przestrzeń użytkową gdzie mogę wypoczywać, trzymać kwiaty itd.
Powrót do góry
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 26 Lip 2022, 19:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli faktycznie takich rzeczy u nas na balkonie potrzebujemy to ja również jestem zdania, że jak najbardziej warto jest na pewno z nich skorzystać. W każdym razie ja także polecam każdemu bardzo interesujący wpis https://laziska.com.pl/is,jak-utrzymac-porzadek-na-balkonie-najlepsze-sposoby-na-czysty-taras,270925,812106.html gdzie fajnie opisano to jak można bez problemów utrzymać porządek i czystość na balkonie lub tarasie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pchli Targ Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: