|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Pala bywalec

|
Posted: Fri 24 Jun 2022, 18:07 Post subject: Piekarnik parowy? |
|
|
Powiedzcie mi - czy ktoś z Was ma może i użytkuje piekarnik parowy ? W jaki sposób można przygotowywać w nim potrawy? Czym się tak naprawdę różni od tradycyjnego piekarnika? Czy serio jest tak "wspaniały" jak pokazują to w reklamach?
Ma ktoś z Was może taki sprzęt i go używa od jakiegoś czasu? Jeśli tak, to proszę o info (tu lub na prv), bo właśnie o nim myślę  |
|
| Back to top |
|
 |
Kasiunia33 kandydat

|
Posted: Wed 29 Jun 2022, 10:22 Post subject: |
|
|
Jeśli miałabym teraz kupować nowy piekarnik - to tylko z taką funkcją! Super się to sprawdza np przy pieczeniu chleba, czy ogólnie - właśnie przy pieczeniu różnych mięs. Czy nawet pizzy i ciast!
U mamy często z niego korzystam i powiem wprost - rewelacja! |
|
| Back to top |
|
 |
rafaela28 początkujący

|
Posted: Thu 23 Feb 2023, 16:13 Post subject: |
|
|
| Jaki piekarnik do zabudowy wybrać? Do niedawna cechą różnicującą sprzęty gazowe i elektryczne była także cena, jednak obecnie w cenie piekarnika gazowego do zabudowy można kupić dobry model elektryczny. Jeśli chodzi o miejsce, to zarówno piekarniki gazowe, jak i elektryczne możemy zabudować i pod blatem, w ciągu szafek kuchennych, i w słupku – wtedy sprzęt znajduje się na bardziej komfortowej wysokości. Wiele więcej znalazłam w tym wpisie - https://www.kernau.com/artykuly/piekarnik-do-zabudowy-retro.html. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce