|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pala bywalec

|
Wysłany: Pią 24 Cze 2022, 18:07 Temat postu: Piekarnik parowy? |
|
|
Powiedzcie mi - czy ktoś z Was ma może i użytkuje piekarnik parowy ? W jaki sposób można przygotowywać w nim potrawy? Czym się tak naprawdę różni od tradycyjnego piekarnika? Czy serio jest tak "wspaniały" jak pokazują to w reklamach?
Ma ktoś z Was może taki sprzęt i go używa od jakiegoś czasu? Jeśli tak, to proszę o info (tu lub na prv), bo właśnie o nim myślę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiunia33 kandydat

|
Wysłany: Sro 29 Cze 2022, 10:22 Temat postu: |
|
|
Jeśli miałabym teraz kupować nowy piekarnik - to tylko z taką funkcją! Super się to sprawdza np przy pieczeniu chleba, czy ogólnie - właśnie przy pieczeniu różnych mięs. Czy nawet pizzy i ciast!
U mamy często z niego korzystam i powiem wprost - rewelacja! |
|
Powrót do góry |
|
 |
rafaela28 początkujący

|
Wysłany: Czw 23 Lut 2023, 16:13 Temat postu: |
|
|
Jaki piekarnik do zabudowy wybrać? Do niedawna cechą różnicującą sprzęty gazowe i elektryczne była także cena, jednak obecnie w cenie piekarnika gazowego do zabudowy można kupić dobry model elektryczny. Jeśli chodzi o miejsce, to zarówno piekarniki gazowe, jak i elektryczne możemy zabudować i pod blatem, w ciągu szafek kuchennych, i w słupku – wtedy sprzęt znajduje się na bardziej komfortowej wysokości. Wiele więcej znalazłam w tym wpisie - https://www.kernau.com/artykuly/piekarnik-do-zabudowy-retro.html. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|