|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Pala bywalec

|
Posted: Sun 27 Mar 2022, 11:27 Post subject: Wilgoć w domu? Oto rozwiązanie |
|
|
Hej,
jeśli macie w domu wilgoć - to polecam (serio serio) zakup osuszacza powietrza. To naprawdę sprytne rozwiązanie, które pozwala w bardzo szybki i stosunkowo tani sposób doprowadzić powietrze w domu do optymalnego. Jeśli chcecie kupić odpowiedni dla swoich potrzeb osuszacz - to zobaczcie na osuszacz powietrza ranking którym można się kierować podczas doboru odpowiedniego sprzętu do swojego domu czy mieszkania. |
|
| Back to top |
|
 |
Kasiunia33 kandydat

|
Posted: Wed 30 Mar 2022, 18:38 Post subject: |
|
|
Hej!
Wiadomo, że mam osuszacz powietrza w domu. Najpierw myślałam, że to zbędny wydatek (no może w tych nowych domach z rekuperacją mechaniczną to faktycznie bez sensu), ale jednak jak zobaczyłam jak mi się skraplają krople na szybach - to stwierdziłam, że trzeba coś z tym zrobić. No i kupiłam sobie - nawet dwa. Miałam kupić jeden na kółkach i przenosić, ale po kalkulacji - dwa Camry wyszły o wiele taniej, no i nie muszę go turlać po podłodze - działają dwa jednocześnie i jest serio ok! |
|
| Back to top |
|
 |
bezniku gaduła

|
Posted: Fri 1 Apr 2022, 11:24 Post subject: |
|
|
Skoro macie wilgoć w domu to albo macie niesprawną/źle zrobioną wentylację, albo może nie macie odpowiednio ustawionych okien? Wiecie, że okna mają dwa tryby - lato/zima i trzeba je przestawiać, aby powstawały te mikrootwory? Dzięki temu można uniknąć wilgoci w domu czy mieszkaniu.
Ale fakt, osuszacz powietrza, jak się nie ma wentylacji mechanicznej, to się przydaje - a dobrać go trzeba głównie do kubatury mieszkania. |
|
| Back to top |
|
 |
Agnieszka14 uzależniony

|
Posted: Mon 5 Dec 2022, 12:14 Post subject: |
|
|
| Niestety wilgoć w domu może źle wpływać na nasze zdrowie. Ogólnie ostatnio natrafiłam na https://uni-lux.eu/informacje/jak-walczyc-z-wilgocia-w-domu/ , w ofercie dostępne są porządne wentylatory, które faktycznie wyróżniają się wysoką skutecznością jak i wydajnością |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce