|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pala bywalec

|
Wysłany: Nie 27 Mar 2022, 11:27 Temat postu: Wilgoć w domu? Oto rozwiązanie |
|
|
Hej,
jeśli macie w domu wilgoć - to polecam (serio serio) zakup osuszacza powietrza. To naprawdę sprytne rozwiązanie, które pozwala w bardzo szybki i stosunkowo tani sposób doprowadzić powietrze w domu do optymalnego. Jeśli chcecie kupić odpowiedni dla swoich potrzeb osuszacz - to zobaczcie na osuszacz powietrza ranking którym można się kierować podczas doboru odpowiedniego sprzętu do swojego domu czy mieszkania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiunia33 kandydat

|
Wysłany: Sro 30 Mar 2022, 18:38 Temat postu: |
|
|
Hej!
Wiadomo, że mam osuszacz powietrza w domu. Najpierw myślałam, że to zbędny wydatek (no może w tych nowych domach z rekuperacją mechaniczną to faktycznie bez sensu), ale jednak jak zobaczyłam jak mi się skraplają krople na szybach - to stwierdziłam, że trzeba coś z tym zrobić. No i kupiłam sobie - nawet dwa. Miałam kupić jeden na kółkach i przenosić, ale po kalkulacji - dwa Camry wyszły o wiele taniej, no i nie muszę go turlać po podłodze - działają dwa jednocześnie i jest serio ok! |
|
Powrót do góry |
|
 |
bezniku gaduła

|
Wysłany: Pią 1 Kwi 2022, 11:24 Temat postu: |
|
|
Skoro macie wilgoć w domu to albo macie niesprawną/źle zrobioną wentylację, albo może nie macie odpowiednio ustawionych okien? Wiecie, że okna mają dwa tryby - lato/zima i trzeba je przestawiać, aby powstawały te mikrootwory? Dzięki temu można uniknąć wilgoci w domu czy mieszkaniu.
Ale fakt, osuszacz powietrza, jak się nie ma wentylacji mechanicznej, to się przydaje - a dobrać go trzeba głównie do kubatury mieszkania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 uzależniony

|
Wysłany: Pon 5 Gru 2022, 12:14 Temat postu: |
|
|
Niestety wilgoć w domu może źle wpływać na nasze zdrowie. Ogólnie ostatnio natrafiłam na https://uni-lux.eu/informacje/jak-walczyc-z-wilgocia-w-domu/ , w ofercie dostępne są porządne wentylatory, które faktycznie wyróżniają się wysoką skutecznością jak i wydajnością |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|