| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Adeks43 uzależniony

|
Posted: Tue 8 Mar 2022, 8:18 Post subject: Wyposażenie do kawiarni - wybór |
|
|
| Szukam dobrej jakości wyposażenia do kawiarni głównie chodzi o ekspresy, meble gastronomiczne i cukiernicze sprzęty i akcesoria. Na czym szczególnie nie oszczędzać i też z jaką hurtownią współpracowaliście? |
|
| Back to top |
|
 |
Global początkujący

|
Posted: Tue 8 Mar 2022, 10:40 Post subject: |
|
|
| Na pewno trzeba kupić dobry sprzęt |
|
| Back to top |
|
 |
MarekUz kandydat

|
Posted: Sat 12 Mar 2022, 10:43 Post subject: |
|
|
W mojej ocenie szukając przede wszystkim konkretnego wyposażenia do restauracji, czy lokalu gastronomicznego i będziecie potrzebowali porządnego sprzętu, jak nowy ekspres do kawy, trzony kuchenne, piecyki, czy meble metalowe to warto postawić na sprawdzonych dostawców zapewniających najwyższą jakość. My nawiązaliśmy współpracę z hurtownia Invest Horeca bez problemów skompletowaliśmy całe zamówienie u nich online w rozsądnym budżecie i do tego przy samej realizacji nie było najmniejszych problemów  |
|
| Back to top |
|
 |
sylwia4012 gaduła

|
|
| Back to top |
|
 |
Borek kandydat

|
Posted: Sun 13 Mar 2022, 15:36 Post subject: |
|
|
| Zdecydowanie polecam hurtownię gastronomiczną Invest Horeca i jak najbardziej mogę się zgodzić. My zdecydowaliśmy się kupić do naszego lokalu trzony, piece do pizzy, czy też część mebli metalowych. Ceny, duży wybór i dostawa terminowa. Pozdrawiam! |
|
| Back to top |
|
 |
Adeks43 uzależniony

|
Posted: Sun 13 Mar 2022, 15:41 Post subject: |
|
|
| Dzięki wielkie za informacje i mam nadzieję, że jeszcze trochę informacji się oczywiście pojawi z Waszej strony. |
|
| Back to top |
|
 |
KamilaEz kandydat

|
Posted: Mon 14 Mar 2022, 21:19 Post subject: |
|
|
| Według mnie jak najbardziej warto tutaj poświęcić więcej uwagi na ofertę hurtowni z rozbudowaną ofertą sprzętu gastronomicznego. Profesjonalizm obsługi, konkurencyjność ofert, świetnie rozbudowane propozycje produktów i do tego dotrzymują dobrego terminu samej realizacji zarówno przy tych mniejszych, jak i większych zamówieniach to czego nam brakuje. |
|
| Back to top |
|
 |
josiah.hoppe początkujący

|
Posted: Tue 15 Mar 2022, 13:15 Post subject: |
|
|
| Po wyborze krzeseł przychodzi pora na stoły. Stoliki w kawiarni muszą pasować do krzeseł, a w szczególności do ich wysokości. Zanim zamówisz stoły kawiarniane do swojej kawiarni, sprawdź ich wysokość oraz wysokość siedziska krzesła, żeby zapewnić klientom miejsce na nogi. Przyznam, że coraz częściej styl kawiarni czy innych lokali gastronomicznych przypomina ukochany domowy wystrój - więc warto również zastanowić się nad odpowiednimi meblami z tego sklepu https://slf24.pl/. |
|
| Back to top |
|
 |
jana.blanda początkujący

|
Posted: Wed 16 Mar 2022, 0:39 Post subject: |
|
|
Moja dobra znajoma prowadzi od kilku lat kawiarnię i pamiętam, że jak zaczynała, to wszystko kupowała używane z internetu Może to jest sposób? |
|
| Back to top |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Posted: Tue 12 Apr 2022, 16:56 Post subject: |
|
|
| Faktycznie bardzo ważnym elementem takiego wyposażenia są na pewno ekspresy do kawy i ja również jestem zdania, ze warto jest postawić na przepyszną kawę w kapsułkach. Mogę od razu każdemu polecić doskonałe ekspresy do kawy do https://www.nespresso.com/pl/pl/order/machines/original i wiem z własnego doświadczenia, że ich wybór jest bardzo dobry. |
|
| Back to top |
|
 |
|