Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wyposażenie do kawiarni - wybór
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Adeks43
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 8 Mar 2022, 8:18    Post subject: Wyposażenie do kawiarni - wybór Reply with quote

Szukam dobrej jakości wyposażenia do kawiarni głównie chodzi o ekspresy, meble gastronomiczne i cukiernicze sprzęty i akcesoria. Na czym szczególnie nie oszczędzać i też z jaką hurtownią współpracowaliście?
Back to top
View user's profile Send private message
Global
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 8 Mar 2022, 10:40    Post subject: Reply with quote

Na pewno trzeba kupić dobry sprzęt
Back to top
MarekUz
kandydat
kandydat

PostPosted: Sat 12 Mar 2022, 10:43    Post subject: Reply with quote

W mojej ocenie szukając przede wszystkim konkretnego wyposażenia do restauracji, czy lokalu gastronomicznego i będziecie potrzebowali porządnego sprzętu, jak nowy ekspres do kawy, trzony kuchenne, piecyki, czy meble metalowe to warto postawić na sprawdzonych dostawców zapewniających najwyższą jakość. My nawiązaliśmy współpracę z hurtownia Invest Horeca bez problemów skompletowaliśmy całe zamówienie u nich online w rozsądnym budżecie i do tego przy samej realizacji nie było najmniejszych problemów oczko
Back to top
sylwia4012
gaduła
gaduła

PostPosted: Sat 12 Mar 2022, 21:33    Post subject: Reply with quote

Zobacz na https://www.vonart.com.pl/oferta/wyposazenie-sklepow/ , tam masz opcje jesli chodzi o kompleksowe wyposażenie sklepów, ale to kwestia dobrania np. mebli czy lady by i kawiarnia wyglądała jakby luksusowo
Back to top
Borek
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 13 Mar 2022, 15:36    Post subject: Reply with quote

Zdecydowanie polecam hurtownię gastronomiczną Invest Horeca i jak najbardziej mogę się zgodzić. My zdecydowaliśmy się kupić do naszego lokalu trzony, piece do pizzy, czy też część mebli metalowych. Ceny, duży wybór i dostawa terminowa. Pozdrawiam!
Back to top
Adeks43
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 13 Mar 2022, 15:41    Post subject: Reply with quote

Dzięki wielkie za informacje i mam nadzieję, że jeszcze trochę informacji się oczywiście pojawi z Waszej strony.
Back to top
KamilaEz
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 14 Mar 2022, 21:19    Post subject: Reply with quote

Według mnie jak najbardziej warto tutaj poświęcić więcej uwagi na ofertę hurtowni z rozbudowaną ofertą sprzętu gastronomicznego. Profesjonalizm obsługi, konkurencyjność ofert, świetnie rozbudowane propozycje produktów i do tego dotrzymują dobrego terminu samej realizacji zarówno przy tych mniejszych, jak i większych zamówieniach to czego nam brakuje.
Back to top
josiah.hoppe
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 15 Mar 2022, 13:15    Post subject: Reply with quote

Po wyborze krzeseł przychodzi pora na stoły. Stoliki w kawiarni muszą pasować do krzeseł, a w szczególności do ich wysokości. Zanim zamówisz stoły kawiarniane do swojej kawiarni, sprawdź ich wysokość oraz wysokość siedziska krzesła, żeby zapewnić klientom miejsce na nogi. Przyznam, że coraz częściej styl kawiarni czy innych lokali gastronomicznych przypomina ukochany domowy wystrój - więc warto również zastanowić się nad odpowiednimi meblami z tego sklepu https://slf24.pl/.
Back to top
jana.blanda
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 16 Mar 2022, 0:39    Post subject: Reply with quote

Moja dobra znajoma prowadzi od kilku lat kawiarnię i pamiętam, że jak zaczynała, to wszystko kupowała używane z internetu uśmiech Może to jest sposób?
Back to top
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Tue 12 Apr 2022, 16:56    Post subject: Reply with quote

Faktycznie bardzo ważnym elementem takiego wyposażenia są na pewno ekspresy do kawy i ja również jestem zdania, ze warto jest postawić na przepyszną kawę w kapsułkach. Mogę od razu każdemu polecić doskonałe ekspresy do kawy do https://www.nespresso.com/pl/pl/order/machines/original i wiem z własnego doświadczenia, że ich wybór jest bardzo dobry.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce