Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deborah uzależniony

|
Wysłany: Wto 11 Maj 2021, 10:42 Temat postu: Wniosek o upadłość konsumencką |
|
|
Chciałabym podjąć współpracę z kancelarią prawną, która pomoże mi przygotować wniosek o upadłość konsumencką Warszawa. Jaką możecie mi polecić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
edytapos bywalec

|
Wysłany: Sro 16 Cze 2021, 13:18 Temat postu: |
|
|
W tym artykule znajdziesz sprawdzone informacje o tym, jaką kancelarię od prawa upadłościowego i naprawczego wybrać i co może dla ciebie zrobić w tej kwestii prawnik - polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
v33kkk bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Solution uzależniony

|
Wysłany: Sro 14 Lip 2021, 20:03 Temat postu: |
|
|
Nie wiem skąd jesteś, ale tutaj http://www.otowroclaw.com/news.php?id=114924 jest obsługa prawna firm we Wrocławiu. Poczytaj w artykule czym się zajmują. Słyszałam o nich same pozytywne rzeczy. Warto sie z nimi skontaktować, na pewno podpowiedzą co zrobić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mawi bywalec

|
Wysłany: Czw 5 Sie 2021, 19:47 Temat postu: |
|
|
Upadłość konsumencka w momencie dużych kłopotów finansowych to jedyna szansa na wyjście z kłopotów. Warto jednak udać się po pomoc prawników, którzy przeanalizują sytuację i zaproponują plan działania. Tak było w przypadku rozwiązywania problemów finansowych mego brata, a pomogła mu w tym Kancelaria Prawna Fenix. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dyzio69 bywalec

|
Wysłany: Nie 8 Sie 2021, 17:51 Temat postu: |
|
|
Wiecie, co ja wam powiem? Nie ma co ogólnie zajmować się szukaniem prawnika w takim wniosku. Na stronie Jak-oglosic-upadlosc-konsumencka.pl znajdziecie kursy wraz ze wzorami umów. Możecie sami wniosek napisać, a nawet poprowadzić taką swoją sprawę. Wbrew pozorom, to wcale nie jest rzadkie, a też zaoszczędzicie czas i pieniądze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
edytapos bywalec

|
Wysłany: Sro 11 Sie 2021, 6:43 Temat postu: |
|
|
dyzio69 napisał: | Wiecie, co ja wam powiem? Nie ma co ogólnie zajmować się szukaniem prawnika w takim wniosku. Na stronie Jak-oglosic-upadlosc-konsumencka.pl znajdziecie kursy wraz ze wzorami umów. Możecie sami wniosek napisać, a nawet poprowadzić taką swoją sprawę. Wbrew pozorom, to wcale nie jest rzadkie, a też zaoszczędzicie czas i pieniądze. |
Ja od siebie dodam też wartościowy artykuł na temat upadłości konsumenckiej — kliknij tutaj — o tym czy warto ją ogłaszać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zengila12 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia3 kandydat

|
Wysłany: Sro 6 Kwi 2022, 12:22 Temat postu: |
|
|
W tym temacie bardzo pomocna jest kancelaria adwokatupadlosc.com, pomogła mojemu znajomemu przejść przez cały ten proces. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|