Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wniosek o upadłość konsumencką

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deborah
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 11 Maj 2021, 10:42    Temat postu: Wniosek o upadłość konsumencką Odpowiedz z cytatem

Chciałabym podjąć współpracę z kancelarią prawną, która pomoże mi przygotować wniosek o upadłość konsumencką Warszawa. Jaką możecie mi polecić?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
edytapos
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 16 Cze 2021, 13:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W tym artykule znajdziesz sprawdzone informacje o tym, jaką kancelarię od prawa upadłościowego i naprawczego wybrać i co może dla ciebie zrobić w tej kwestii prawnik - polecam
Powrót do góry
v33kkk
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 27 Cze 2021, 16:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z wnioskiem o upadłość może tobie pomóc https://gaworkancelaria.pl/upadlosc-konsumencka-warszawa/ Akurat ta kancelaria ma swoją filię w Warszawie.
Powrót do góry
Solution
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 14 Lip 2021, 20:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem skąd jesteś, ale tutaj http://www.otowroclaw.com/news.php?id=114924 jest obsługa prawna firm we Wrocławiu. Poczytaj w artykule czym się zajmują. Słyszałam o nich same pozytywne rzeczy. Warto sie z nimi skontaktować, na pewno podpowiedzą co zrobić.
Powrót do góry
Mawi
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 5 Sie 2021, 19:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Upadłość konsumencka w momencie dużych kłopotów finansowych to jedyna szansa na wyjście z kłopotów. Warto jednak udać się po pomoc prawników, którzy przeanalizują sytuację i zaproponują plan działania. Tak było w przypadku rozwiązywania problemów finansowych mego brata, a pomogła mu w tym Kancelaria Prawna Fenix.
Powrót do góry
dyzio69
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 8 Sie 2021, 17:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiecie, co ja wam powiem? Nie ma co ogólnie zajmować się szukaniem prawnika w takim wniosku. Na stronie Jak-oglosic-upadlosc-konsumencka.pl znajdziecie kursy wraz ze wzorami umów. Możecie sami wniosek napisać, a nawet poprowadzić taką swoją sprawę. Wbrew pozorom, to wcale nie jest rzadkie, a też zaoszczędzicie czas i pieniądze.
Powrót do góry
edytapos
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 11 Sie 2021, 6:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dyzio69 napisał:
Wiecie, co ja wam powiem? Nie ma co ogólnie zajmować się szukaniem prawnika w takim wniosku. Na stronie Jak-oglosic-upadlosc-konsumencka.pl znajdziecie kursy wraz ze wzorami umów. Możecie sami wniosek napisać, a nawet poprowadzić taką swoją sprawę. Wbrew pozorom, to wcale nie jest rzadkie, a też zaoszczędzicie czas i pieniądze.

Ja od siebie dodam też wartościowy artykuł na temat upadłości konsumenckiej — kliknij tutaj — o tym czy warto ją ogłaszać.
Powrót do góry
Zengila12
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 21 Lut 2022, 21:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam, jakie macie doswiadczenia zwiazane z tą sprawą? Czy oglaszaliscie upadlosc konsumencką? W jaki sposob to zrobic? Będę wdzięczna za wasze polecenia i opinie. https://www.finanseosobiste.pl/artykuly/kto-moze-oglosic-upadlosc-konsumencka-i-ile-to-kosztuje.html Co o tym sądzicie? Pozdrawiam.
Powrót do góry
sylwia3
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 6 Kwi 2022, 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W tym temacie bardzo pomocna jest kancelaria adwokatupadlosc.com, pomogła mojemu znajomemu przejść przez cały ten proces.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: