Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jak dbasz o swoje włosy?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JoaniaS
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 23 Lip 2024, 11:45    Temat postu: Jak dbasz o swoje włosy? Odpowiedz z cytatem

Jak dbasz o swoje włosy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pannymłode
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 24 Lip 2024, 11:10    Temat postu: włosy Odpowiedz z cytatem

Każdego dnia myję włosy delikatnym szamponem, który jest dostosowany do mojego rodzaju włosów. Używam produktów bez parabenów i silikonów, aby nie obciążać włosów. Po umyciu zawsze nakładam odżywkę na długość włosów, omijając skórę głowy, aby uniknąć przetłuszczania.
Powrót do góry
beartianna
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 24 Lip 2024, 11:14    Temat postu: Botoks Odpowiedz z cytatem

Botoks tworzy na powierzchni włosa warstwę ochronną, która chroni przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych, takich jak promieniowanie UV, zanieczyszczenia czy wysoka temperatura. Możesz kupić botoks, aby Twoje włosy wyglądały pięknie . Botoks na włosy to nowoczesna metoda, która pomaga w regeneracji i odżywieniu włosów, nadając im blask, gładkość i zdrowy wygląd.
Powrót do góry
Dagmasia
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 30 Lip 2024, 21:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem pewna, że większość z nas marzy o posiadaniu pięknego, własnego salonu fryzjerskiego. Jednak jedną z rzeczy, które mogą stanowić barierę, są koszty. Zaczynając własny biznes, musimy liczyć się z wydatkami, a salon fryzjerski nie jest wyjątkiem. W takiej sytuacji warto rozważyć różne formy finansowania. Można na przykład odwiedzić stronę https://efect.net.pl/dofinansowanie/27, gdzie można znaleźć informacje o dotacjach i innych możliwościach wsparcia finansowego.
Powrót do góry
melanka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 18 Sie 2024, 23:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobre kosmetyki do pielęgnacji włosów kupuj z Bielendy z linii Hair Coach, polecam mnie służą
Powrót do góry
Alka223
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 5 Wrz 2024, 18:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie lubię skomplikowanej pielęgnacji, dlatego ja regularnie używam tylko sprayu Magic One 7 od inoara. I dzięki temu moje włosy są mocne, zdrwe i błyszczące - polecam uśmiech
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: