|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
JoaniaS kandydat

|
Wysłany: Wto 23 Lip 2024, 11:45 Temat postu: Jak dbasz o swoje włosy? |
|
|
Jak dbasz o swoje włosy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
pannymłode kandydat

|
Wysłany: Sro 24 Lip 2024, 11:10 Temat postu: włosy |
|
|
Każdego dnia myję włosy delikatnym szamponem, który jest dostosowany do mojego rodzaju włosów. Używam produktów bez parabenów i silikonów, aby nie obciążać włosów. Po umyciu zawsze nakładam odżywkę na długość włosów, omijając skórę głowy, aby uniknąć przetłuszczania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
beartianna kandydat

|
Wysłany: Sro 24 Lip 2024, 11:14 Temat postu: Botoks |
|
|
Botoks tworzy na powierzchni włosa warstwę ochronną, która chroni przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych, takich jak promieniowanie UV, zanieczyszczenia czy wysoka temperatura. Możesz kupić botoks, aby Twoje włosy wyglądały pięknie . Botoks na włosy to nowoczesna metoda, która pomaga w regeneracji i odżywieniu włosów, nadając im blask, gładkość i zdrowy wygląd. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dagmasia gaduła

|
Wysłany: Wto 30 Lip 2024, 21:42 Temat postu: |
|
|
Jestem pewna, że większość z nas marzy o posiadaniu pięknego, własnego salonu fryzjerskiego. Jednak jedną z rzeczy, które mogą stanowić barierę, są koszty. Zaczynając własny biznes, musimy liczyć się z wydatkami, a salon fryzjerski nie jest wyjątkiem. W takiej sytuacji warto rozważyć różne formy finansowania. Można na przykład odwiedzić stronę https://efect.net.pl/dofinansowanie/27, gdzie można znaleźć informacje o dotacjach i innych możliwościach wsparcia finansowego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
melanka kandydat

|
Wysłany: Nie 18 Sie 2024, 23:20 Temat postu: |
|
|
Dobre kosmetyki do pielęgnacji włosów kupuj z Bielendy z linii Hair Coach, polecam mnie służą |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alka223 bywalec

|
Wysłany: Czw 5 Wrz 2024, 18:44 Temat postu: |
|
|
Nie lubię skomplikowanej pielęgnacji, dlatego ja regularnie używam tylko sprayu Magic One 7 od inoara. I dzięki temu moje włosy są mocne, zdrwe i błyszczące - polecam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|