Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

tłumacz przysięgły włoskiego

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dolar11
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 2 Sty 2020, 11:30    Temat postu: tłumacz przysięgły włoskiego Odpowiedz z cytatem

Jest wam znany jakiś dobry tłumacz przysięgły włoskiego? Dość pilnie potrzebuje kogoś do tłumaczenia dokumentów. Możecie mi coś polecić?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
anianita
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 22 Cze 2020, 10:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Takiej osoby warto poszukać w biurze tłumaczeń. Tam znajdziesz ich naprawdę sporo. Ważne dokumenty warto tłumaczyć tylko w takich miejscach. Kiedyś sama próbowałam sama zabrać się za takie zadanie. Znalazłam nawet fajny artykuł o czasownikach modalnych tutaj http://www.ajk.info.pl/ znakazłam to, czego szukałam. Jednak mimo to doszłam do wniosku, że moja wiedza jest zbyt mała żeby tłumaczyć dokumenty branżowe.
Powrót do góry
elisa
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 24 Cze 2020, 11:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilkukrotnie korzystałam z biura tłumaczeń Linguaforum. Najważniejsze że dali rade na ślubie z moim Alberto uśmiech Tłumacz przysięgły ustny włoskiego był na ceremonii i spełnił swoje zadanie. Za drugim razem zleciłam im tłumaczenie zwolnenia lekarskiego.
Powrót do góry
omel33
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 11 Sie 2020, 7:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od siebie mogę wam doradzić, że jeśli interesują was dobrej jakości i rzetelnie wykonane tłumaczenia, możecie się po nie zgłosić do biura turbotlumaczenia.pl . Na pewno będziecie zadowoleni z ich usług
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: