|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
berka uzależniony

|
Posted: Wed 11 Jan 2023, 10:33 Post subject: AZS na dłoniach |
|
|
| W ostatnim czasie mam znacznie większe problemy z atopowym zapaleniem skóry na dłoniach niż wcześneij. Co nasila u Was takie zmiany? |
|
| Back to top |
|
 |
Arlettena gaduła

|
Posted: Wed 11 Jan 2023, 11:26 Post subject: |
|
|
Nikiel, chrom, kobalt. Raz cholera mnie brała, bo dałabym sobie rękę uciąć, że nic z tych rzeczy i to musi być co innego, aż dotarło do mnie, że zmieniłam telefon i ten ma srebrną metalową obudowę i to był taki okres czasu, że dużo go trzymałam w rękach oglądając filmy.
Duże znaczenie u mnie miała zmiana pielęgnacji. Stosuję kosmetyki, które mają dobre działanie na takie zmiany:
https://verdelab.pl/kategoria-produktu/problemy-skorne/atopowe-zapalenie-skory/
Zerknij sobie na tę serię. Ma swietne działanie nawilżające, mi osobiscie bardzo pomaga. |
|
| Back to top |
|
 |
Junsa maniak

|
Posted: Sun 15 Jan 2023, 22:55 Post subject: |
|
|
| A korzystaliście może kiedyś z takiej opcji, jaką daje apteka doz? Możecie u nich zrealizować receptę na lek recepturowy - mój dermatolog wypisuje mi receptę na maść na azs, realizują ją właśnie w doz. |
|
| Back to top |
|
 |
Gabryskka uzależniony

|
Posted: Mon 30 Jan 2023, 15:11 Post subject: |
|
|
Słyszałam że polskie kosmetyki naturalne tego typu https://sklep.ziolowawyspa.pl/ mogą być dobrym rozwiązaniem w tym wszystkim spróbuj sobie |
|
| Back to top |
|
 |
Bring gaduła

|
Posted: Wed 15 Mar 2023, 19:26 Post subject: |
|
|
| Junsa wrote: | | A korzystaliście może kiedyś z takiej opcji, jaką daje apteka doz? Możecie u nich zrealizować receptę na lek recepturowy - mój dermatolog wypisuje mi receptę na maść na azs, realizują ją właśnie w doz. |
Długo trzeba czekać w dozie na realizację zamówienia na taki lek recepturowy? |
|
| Back to top |
|
 |
Junsa maniak

|
Posted: Wed 15 Mar 2023, 22:14 Post subject: |
|
|
| Zazwyczaj już następnego dnia mam zamówienie w dozie do odbioru, czasem dwa dni, jeśli jest to lek z antybiotykiem. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce