Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

AZS na dłoniach

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
berka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 11 Sty 2023, 10:33    Temat postu: AZS na dłoniach Odpowiedz z cytatem

W ostatnim czasie mam znacznie większe problemy z atopowym zapaleniem skóry na dłoniach niż wcześneij. Co nasila u Was takie zmiany?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arlettena
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 11 Sty 2023, 11:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nikiel, chrom, kobalt. Raz cholera mnie brała, bo dałabym sobie rękę uciąć, że nic z tych rzeczy i to musi być co innego, aż dotarło do mnie, że zmieniłam telefon i ten ma srebrną metalową obudowę i to był taki okres czasu, że dużo go trzymałam w rękach oglądając filmy.

Duże znaczenie u mnie miała zmiana pielęgnacji. Stosuję kosmetyki, które mają dobre działanie na takie zmiany:
https://verdelab.pl/kategoria-produktu/problemy-skorne/atopowe-zapalenie-skory/

Zerknij sobie na tę serię. Ma swietne działanie nawilżające, mi osobiscie bardzo pomaga.
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 15 Sty 2023, 22:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A korzystaliście może kiedyś z takiej opcji, jaką daje apteka doz? Możecie u nich zrealizować receptę na lek recepturowy - mój dermatolog wypisuje mi receptę na maść na azs, realizują ją właśnie w doz.
Powrót do góry
Gabryskka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 30 Sty 2023, 15:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słyszałam że polskie kosmetyki naturalne tego typu https://sklep.ziolowawyspa.pl/ mogą być dobrym rozwiązaniem w tym wszystkim uśmiech spróbuj sobie
Powrót do góry
Bring
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 15 Mar 2023, 19:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Junsa napisał:
A korzystaliście może kiedyś z takiej opcji, jaką daje apteka doz? Możecie u nich zrealizować receptę na lek recepturowy - mój dermatolog wypisuje mi receptę na maść na azs, realizują ją właśnie w doz.

Długo trzeba czekać w dozie na realizację zamówienia na taki lek recepturowy?
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 15 Mar 2023, 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zazwyczaj już następnego dnia mam zamówienie w dozie do odbioru, czasem dwa dni, jeśli jest to lek z antybiotykiem.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: