View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
makskat początkujący

|
Posted: Wed 1 Jul 2020, 7:58 Post subject: parawan - z czego |
|
|
Witajcie!
Bardzo Was proszę o podpowiedź w wyborze materiału. Chodzi o parawany do gabinetu lekarskiego, żeby oddzielić miejsce badań od biurka i "części administracyjnej". Ot, wyższa konieczność z wiadomych względów.
Nie wiem czy wziąć jakiś kawałek plastiku albo innego pleksi z https://omegasystem.pl/ - czy miękka tkanina albo sztuczna przędza okażą się jednak lepsze... Jak myślicie? |
|
Back to top |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Posted: Thu 19 Nov 2020, 13:53 Post subject: |
|
|
Witam. Ja kupowałam, parawany do gabinetu w sklepie Innow . Zdecydowałam się na wykonane z materiału zmywalnego, ze stelażem ze stali nierdzewnej. Myślę, że takie są najlepsze, bo łatwo jest utrzymać higienę w gabinecie. Warto też pomyśleć, czy lepiej zainwestować w parawan jednoczęściowy czy składany. |
|
Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
Posted: Mon 6 Jun 2022, 3:14 Post subject: |
|
|
Parawany dekoracyjne znajdziecie w ofercie https://www.domstyle.pl/parawany. Duży wybór i świetne ceny, a co najważniejsze wysoka jakość |
|
Back to top |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Posted: Tue 7 Jun 2022, 11:20 Post subject: |
|
|
Ważne żeby parawan był łatwo o zmywalny |
|
Back to top |
|
 |
turner.layla początkujący

|
Posted: Tue 7 Jun 2022, 15:08 Post subject: |
|
|
Czy nie lepiej zamówić gotowe parawany dobrej jakości z sieci? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce