Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

parawan - z czego

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
makskat
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 1 Jul 2020, 7:58    Post subject: parawan - z czego Reply with quote

Witajcie!
Bardzo Was proszę o podpowiedź w wyborze materiału. Chodzi o parawany do gabinetu lekarskiego, żeby oddzielić miejsce badań od biurka i "części administracyjnej". Ot, wyższa konieczność z wiadomych względów.
Nie wiem czy wziąć jakiś kawałek plastiku albo innego pleksi z https://omegasystem.pl/ - czy miękka tkanina albo sztuczna przędza okażą się jednak lepsze... Jak myślicie?
Back to top
View user's profile Send private message
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 19 Nov 2020, 13:53    Post subject: Reply with quote

Witam. Ja kupowałam, parawany do gabinetu w sklepie Innow . Zdecydowałam się na wykonane z materiału zmywalnego, ze stelażem ze stali nierdzewnej. Myślę, że takie są najlepsze, bo łatwo jest utrzymać higienę w gabinecie. Warto też pomyśleć, czy lepiej zainwestować w parawan jednoczęściowy czy składany.
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Mon 6 Jun 2022, 3:14    Post subject: Reply with quote

Parawany dekoracyjne znajdziecie w ofercie https://www.domstyle.pl/parawany. Duży wybór i świetne ceny, a co najważniejsze wysoka jakość
Back to top
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 7 Jun 2022, 11:20    Post subject: Reply with quote

Ważne żeby parawan był łatwo o zmywalny
Back to top
turner.layla
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 7 Jun 2022, 15:08    Post subject: Reply with quote

Czy nie lepiej zamówić gotowe parawany dobrej jakości z sieci?
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce