| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
bezniku gaduła

|
Posted: Wed 26 Oct 2022, 20:32 Post subject: Dobre dermokosmetyki do pielęgnacji cety |
|
|
Cześć!
Jakich kosmetyków używacie do pielęgnacji cery? Ja mam dość duży problem z cera trądzikową i musze mocno skupić się na oczyszczaniu, dlatego do codziennej pielęgnacji wykorzystuję dermokosmetyki Vichy.Sprawdzają się doskonale, nie podrażniają i dobrze oczyszczają skórę. Łagodzą tez podrażnienia. A jakie są wasze ulubione produkty kosmetyczne? |
|
| Back to top |
|
 |
Pala bywalec

|
Posted: Thu 27 Oct 2022, 21:10 Post subject: |
|
|
| O rany, znam problem ;/ . Ja w okresie dojrzewania nie miałam tak dużo przyszczy jak jako prawie trzydziestolatka ;/ Dla mnie to było straszne, bo nie byłam w stanie ich ukryć nawet pod grubą warstwą makijażu. Koleżanka, która jest kosmetyczką poleciła mi spróbować dermokosmetyków do pielęgnacji. Co prawda nie od razu ale po paru tygodniach zauważyłam mega różnicę. Wypryski przestały się pojawiać, a skóra zrobiła się zdrowsza. Naprawdę polecam - przy regularnym stosowaniu te kosmetyki czynią cuda. |
|
| Back to top |
|
 |
Kasiunia33 kandydat

|
Posted: Sun 30 Oct 2022, 21:57 Post subject: |
|
|
| Pielęgnacja skóry czasem naprawdę bywa problematyczna. Sama przez długo czas miałam problem z przetłuszczaniem się skóry. Ciągle się świeciłam, a podkłady matujące w ogóle nie pomagały. Odkąd skupiłam się na pielęgnacji, oczyszczaniu, peelingach i ogólnie na dbaniu przy użyciu dermokosmetyków Vichy problem zniknął. |
|
| Back to top |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Posted: Mon 12 Dec 2022, 15:43 Post subject: |
|
|
Tez miałam problem z trądzikiem, co chwile coś mi na buzi wyskakiwało. Próbowałam różnych metod a finalnie pomogły mi dopiero dermokosmetyki  |
|
| Back to top |
|
 |
kamionka bywalec

|
Posted: Thu 15 Dec 2022, 16:26 Post subject: |
|
|
| A które uzywalas? bo jest kilka rodzajów i nie wiem które sobie zamowic |
|
| Back to top |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Posted: Fri 16 Dec 2022, 17:55 Post subject: |
|
|
| Faktycznie właściwy wybór kosmetyków jest czymś niezwykle ważnym i ja także jestem zdania, ze na pewno fajnie jest wiedzieć które najlepiej jest kupować. Od razu chcę wam polecić bardzo dobre kosmetyki z https://aruba.rzeszow.pl/gen-factor i wiem, że będziecie z nich bardzo zadowolone. |
|
| Back to top |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Posted: Wed 28 Dec 2022, 7:32 Post subject: |
|
|
Kochana no tutaj jak wejdziesz, to masz nawet zakladkę dermokosmetyki https://www.notino.pl/dermokosmetyki/ z takich moich ulubioncyh to na pewno dermedic i tołpa. Rewelacja  |
|
| Back to top |
|
 |
kamionka bywalec

|
Posted: Wed 28 Dec 2022, 13:33 Post subject: |
|
|
Super, wezmę pod uwagę!  |
|
| Back to top |