Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bezniku gaduła

|
Wysłany: Sro 26 Paź 2022, 20:32 Temat postu: Dobre dermokosmetyki do pielęgnacji cety |
|
|
Cześć!
Jakich kosmetyków używacie do pielęgnacji cery? Ja mam dość duży problem z cera trądzikową i musze mocno skupić się na oczyszczaniu, dlatego do codziennej pielęgnacji wykorzystuję dermokosmetyki Vichy.Sprawdzają się doskonale, nie podrażniają i dobrze oczyszczają skórę. Łagodzą tez podrażnienia. A jakie są wasze ulubione produkty kosmetyczne? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pala bywalec

|
Wysłany: Czw 27 Paź 2022, 21:10 Temat postu: |
|
|
O rany, znam problem ;/ . Ja w okresie dojrzewania nie miałam tak dużo przyszczy jak jako prawie trzydziestolatka ;/ Dla mnie to było straszne, bo nie byłam w stanie ich ukryć nawet pod grubą warstwą makijażu. Koleżanka, która jest kosmetyczką poleciła mi spróbować dermokosmetyków do pielęgnacji. Co prawda nie od razu ale po paru tygodniach zauważyłam mega różnicę. Wypryski przestały się pojawiać, a skóra zrobiła się zdrowsza. Naprawdę polecam - przy regularnym stosowaniu te kosmetyki czynią cuda. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiunia33 kandydat

|
Wysłany: Nie 30 Paź 2022, 21:57 Temat postu: |
|
|
Pielęgnacja skóry czasem naprawdę bywa problematyczna. Sama przez długo czas miałam problem z przetłuszczaniem się skóry. Ciągle się świeciłam, a podkłady matujące w ogóle nie pomagały. Odkąd skupiłam się na pielęgnacji, oczyszczaniu, peelingach i ogólnie na dbaniu przy użyciu dermokosmetyków Vichy problem zniknął. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Pon 12 Gru 2022, 15:43 Temat postu: |
|
|
Tez miałam problem z trądzikiem, co chwile coś mi na buzi wyskakiwało. Próbowałam różnych metod a finalnie pomogły mi dopiero dermokosmetyki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamionka bywalec

|
Wysłany: Czw 15 Gru 2022, 16:26 Temat postu: |
|
|
A które uzywalas? bo jest kilka rodzajów i nie wiem które sobie zamowic |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Pią 16 Gru 2022, 17:55 Temat postu: |
|
|
Faktycznie właściwy wybór kosmetyków jest czymś niezwykle ważnym i ja także jestem zdania, ze na pewno fajnie jest wiedzieć które najlepiej jest kupować. Od razu chcę wam polecić bardzo dobre kosmetyki z https://aruba.rzeszow.pl/gen-factor i wiem, że będziecie z nich bardzo zadowolone. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Sro 28 Gru 2022, 7:32 Temat postu: |
|
|
Kochana no tutaj jak wejdziesz, to masz nawet zakladkę dermokosmetyki https://www.notino.pl/dermokosmetyki/ z takich moich ulubioncyh to na pewno dermedic i tołpa. Rewelacja  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamionka bywalec

|
Wysłany: Sro 28 Gru 2022, 13:33 Temat postu: |
|
|
Super, wezmę pod uwagę!  |
|
Powrót do góry |