|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
morwinka bywalec

|
Posted: Thu 7 Feb 2019, 9:10 Post subject: Gdzie na zabieg depilacji laserowej w Krakowie |
|
|
| Czy ktos jest z Krakowa?Gdzie chodziliście na zabiegi depilacji laserowej? Czy znacie jakieś gabinety, które możecie polecić? |
|
| Back to top |
|
 |
renulka kandydat

|
Posted: Thu 7 Feb 2019, 10:32 Post subject: |
|
|
Sama przed zapisaniem się na depilacje laserową dobrze poczytałam sobie o wszystkich rodzajach urządzeń i wybrałam się na light sheer do Beauty Tower:
https://beautytower.pl/depilacja/lightsheer-trwala-depilacja-laserowa/
Polecam w 100 %. To naprawdę wyjątkowe miejsce w Krakowie . Rzadko spotyka się tak zaangażowanych specjalistów, którym naprawdę zależy na tym aby klient był zadowolony.
Poza tym maja tam dobre promocje, bo przy zakupie kilku zabiegów jest o wiele taniej. |
|
| Back to top |
|
 |
monika90 gaduła

|
Posted: Sun 10 Feb 2019, 18:46 Post subject: |
|
|
Jak chcesz się wybrać na depilację to szukaj naprawdę dobrej kliniki która się tym zajmuję żeby nie wydać kasy na marne. Ja robiłam w Warszawie w Klinice Miracki - https://klinikamiracki.pl/depilacja-laserowa-thunder/ Efekty świetne maszynka poszła w odstawkę zupełnie |
|
| Back to top |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Posted: Fri 29 Mar 2019, 20:02 Post subject: |
|
|
w Krakowie, kochana? to ja z wlasnego doswiadczenia moge polecic Ci klinike Dermed. Akurat jesli chodzi o depilacje laserowa, to u nich robiłam, bardzo sie ciesze sie ze zdecydowałam bo w koncu nie musze co dwa dni uzerac sie z maszynką  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce