Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Gdzie na zabieg depilacji laserowej w Krakowie

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
View previous topic :: View next topic  
Author Message
morwinka
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 7 Feb 2019, 9:10    Post subject: Gdzie na zabieg depilacji laserowej w Krakowie Reply with quote

Czy ktos jest z Krakowa?Gdzie chodziliście na zabiegi depilacji laserowej? Czy znacie jakieś gabinety, które możecie polecić?
Back to top
View user's profile Send private message
renulka
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 7 Feb 2019, 10:32    Post subject: Reply with quote

Sama przed zapisaniem się na depilacje laserową dobrze poczytałam sobie o wszystkich rodzajach urządzeń i wybrałam się na light sheer do Beauty Tower:
https://beautytower.pl/depilacja/lightsheer-trwala-depilacja-laserowa/

Polecam w 100 %. To naprawdę wyjątkowe miejsce w Krakowie . Rzadko spotyka się tak zaangażowanych specjalistów, którym naprawdę zależy na tym aby klient był zadowolony.

Poza tym maja tam dobre promocje, bo przy zakupie kilku zabiegów jest o wiele taniej.
Back to top
monika90
gaduła
gaduła

PostPosted: Sun 10 Feb 2019, 18:46    Post subject: Reply with quote

Jak chcesz się wybrać na depilację to szukaj naprawdę dobrej kliniki która się tym zajmuję żeby nie wydać kasy na marne. Ja robiłam w Warszawie w Klinice Miracki - https://klinikamiracki.pl/depilacja-laserowa-thunder/ Efekty świetne uśmiech maszynka poszła w odstawkę zupełnie
Back to top
jagodanka
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 29 Mar 2019, 20:02    Post subject: Reply with quote

w Krakowie, kochana? to ja z wlasnego doswiadczenia moge polecic Ci klinike Dermed. Akurat jesli chodzi o depilacje laserowa, to u nich robiłam, bardzo sie ciesze sie ze zdecydowałam bo w koncu nie musze co dwa dni uzerac sie z maszynką język
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce