|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mademoiselle gaduła

|
Wysłany: Wto 6 Maj 2014, 9:29 Temat postu: Cześć to ZNOWU ja ;) |
|
|
Skoro nową mam historię to znowu muszę się przedstawić ..
Wpadłam do Was ponownie, bo moja przyjaciółka w przyszłym roku się "hajta" i nastrój mi się udziela (stety albo niestety).
Mam 25 lat i mój ukochany również. Poznaliśmy się ponad rok temu w Internecie, mieszkamy w sąsiednich miastach i jak się okazało mamy wiele wspólnych znajomych, a nawet nasze mamy kojarzą się nawzajem z okresu szkoły podstawowej
Od ponad 9 miesięcy jesteśmy razem i jest to najpiękniejszy i najwspanialszy związek w jakim kiedykolwiek byłam. Sporo przeszłam .. Długi związek i zaręczyny, potem kilka miesięcy z facetem dużo starszym - wszystko jak patrzę na to z perspektywy czasu było do niczego.
Z M. jest inaczej - jak myślę o naszym wspólnym życiu to serce mi się raduje. Jesteśmy na etapie kończenia studiów mgr - on umysł ścisły, a ja wręcz przeciwnie remontujemy mieszkanie, rozmawiamy o nas, o życiu razem, o dziecku. Moje poprzednie związki były nic nie warte, szare z samymi problemami, a teraz jest kolorowo jak nigdy. Myślałam, że już nigdy się nie zakocham, a tu jednak
M. kiedyś mówił, że na pierwszą rocznicę będzie miał wyjątkowy prezent - po cichu liczę, że będzie to pierścionek potem powiedział, że ma super pomysł na zaręczyny i kopara mi opadnie (wow), a jeszcze kiedyś, że będziemy musieli się pokłócić, żeby wypaliło (co on kombinuje?). Czytam Wasz wątek z historiami i łezka kręci mi się w oku
Moje poprzednie zaręczyny też tam opisałam - były bez polotu jak patrzę na to teraz. Ja czułam, że to nie było to, nie ten moment, że bez pomysłu - niby się cieszyłam, ale wszystko było wymuszone.
Kiedyś M. mi powiedział, że ja będę żoną szybciej niż moja przyjaciółka (ona ma termin czerwiec 2015) - jakoś w to nie wierzę, nie realne to patrząc w kalendarz
Tak, więc pozdrawiam Was dziewczyny - teraz będę częściej tu zaglądać  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kithy maniak

|
Wysłany: Wto 6 Maj 2014, 9:41 Temat postu: adsadsadsdsasads |
|
|
Hej, ostatnio właśnie czytałam Twoją historię i co przeszłaś, cieszę się, że wróciłaś i zaczęłaś "nowe" życie  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
mademoiselle gaduła

|
Wysłany: Wto 6 Maj 2014, 9:45 Temat postu: |
|
|
Dziękuję Kithy
Tak - mam dar taplania się w .. błocie ale już wyszłam na prostą i z tego powodu jestem bardzo szczęśliwa i dumna!  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
annn maniak

Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Wto 6 Maj 2014, 9:48 Temat postu: |
|
|
Miło Cię tu ZNOWU widzieć na dodatek z dobrymi wieściami
Tyle optymizmu i radości płynie z twojego postu że teraz to chyba musi być tylko lepiej
Ciekawe co kombinuje ten Twój narzeczony być może już niedługo wpiszesz się na listę szczęśliwych narzeczonych odliczających dni do ślubu, tylko jeszcze o tym nie wiesz
Powodzenia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mademoiselle gaduła

|
Wysłany: Wto 6 Maj 2014, 9:55 Temat postu: |
|
|
On jest jak moja bratnia dusza i nie wierzę, że tyle czasu zwracałam uwagę tylko na jakiś d...
Co miesiąc dostaję o 1 różę więcej, teraz będzie 10 haha może na 12 będzie mały gratis - nie obrażę się
On to takie moje słoneczko na niebie raz jak się pokłóciliśmy "na noże" hehe to mi biedak płakał, żebym tylko go nie zostawiła  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasia11889 uzależniony

|
Wysłany: Wto 6 Maj 2014, 15:00 Temat postu: |
|
|
Witaj Nie znam Twojej poprzedniej historii ale cieszę się, że teraz wiesz co to szczęście Jestem ciekawa co szykuje ta Twoja druga połówka a jak czytam o tym, że dostajesz co miesiąc o jedną różę więcej to jak bym o swoim T. czytała  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Angela27.06.2015 gaduła

|
Wysłany: Wto 6 Maj 2014, 16:18 Temat postu: |
|
|
Witaj na forum.
Nie znam Twojej poprzedniej historii.. choć w sumie, nie będę czytać ''starych dziejów''. Najważniejsze jest to co teraz i z tym człowiekiem
Cieszę się, że ułożyło Ci się tak jak tego chciałaś  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asia_1987 bywalec

|
Wysłany: Wto 13 Maj 2014, 12:14 Temat postu: |
|
|
Witaj  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mademoiselle gaduła

|
Wysłany: Sro 21 Maj 2014, 14:15 Temat postu: |
|
|
ostatnio idziemy, a M. nagle rzuca pytaniem "Jaki masz rozmiar ten tego .. no ten .. no tego palca?" - nie no "uwielbiam" niespodzianki hahaha mówię mu, że nie wiem, a on oburzony, że nawet zapytać nie może nie dostanie na tacy oj nie
coraz częściej o tym myślę, dziś nawet śniło mi się, że oświadczył mi się w centrum handlowym zegarkiem hahaha a ja byłam oburzona od jakiegoś czasu przestał wrzucać do naszej skarbonki - czyżby odkładał?
Fajne te chłopy nasze  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Sro 21 Maj 2014, 18:36 Temat postu: |
|
|
Pamiętam Twoją historię Fajnie, że wróciłaś do nas z dobrymi wieściami! Trzymam kciuki, żebyś została tutaj nie tylko z powodu zbliżającego się ślubu przyjaciółki  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|