Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Cześć to ZNOWU ja ;)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mademoiselle
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 6 Maj 2014, 9:29    Temat postu: Cześć to ZNOWU ja ;) Odpowiedz z cytatem

Skoro nową mam historię to znowu muszę się przedstawić .. oczko
Wpadłam do Was ponownie, bo moja przyjaciółka w przyszłym roku się "hajta" i nastrój mi się udziela (stety albo niestety).
Mam 25 lat i mój ukochany również. Poznaliśmy się ponad rok temu w Internecie, mieszkamy w sąsiednich miastach i jak się okazało mamy wiele wspólnych znajomych, a nawet nasze mamy kojarzą się nawzajem z okresu szkoły podstawowej oczko
Od ponad 9 miesięcy jesteśmy razem i jest to najpiękniejszy i najwspanialszy związek w jakim kiedykolwiek byłam. Sporo przeszłam .. Długi związek i zaręczyny, potem kilka miesięcy z facetem dużo starszym - wszystko jak patrzę na to z perspektywy czasu było do niczego.
Z M. jest inaczej - jak myślę o naszym wspólnym życiu to serce mi się raduje. Jesteśmy na etapie kończenia studiów mgr - on umysł ścisły, a ja wręcz przeciwnie oczko remontujemy mieszkanie, rozmawiamy o nas, o życiu razem, o dziecku. Moje poprzednie związki były nic nie warte, szare z samymi problemami, a teraz jest kolorowo jak nigdy. Myślałam, że już nigdy się nie zakocham, a tu jednak oczko
M. kiedyś mówił, że na pierwszą rocznicę będzie miał wyjątkowy prezent - po cichu liczę, że będzie to pierścionek język potem powiedział, że ma super pomysł na zaręczyny i kopara mi opadnie (wow), a jeszcze kiedyś, że będziemy musieli się pokłócić, żeby wypaliło (co on kombinuje?). Czytam Wasz wątek z historiami i łezka kręci mi się w oku oczko

Moje poprzednie zaręczyny też tam opisałam - były bez polotu jak patrzę na to teraz. Ja czułam, że to nie było to, nie ten moment, że bez pomysłu - niby się cieszyłam, ale wszystko było wymuszone.
Kiedyś M. mi powiedział, że ja będę żoną szybciej niż moja przyjaciółka (ona ma termin czerwiec 2015) - jakoś w to nie wierzę, nie realne to patrząc w kalendarz oczko

Tak, więc pozdrawiam Was dziewczyny - teraz będę częściej tu zaglądać uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kithy
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 6 Maj 2014, 9:41    Temat postu: adsadsadsdsasads Odpowiedz z cytatem

Hej, ostatnio właśnie czytałam Twoją historię i co przeszłaś, cieszę się, że wróciłaś i zaczęłaś "nowe" życie uśmiech
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 6 Maj 2014, 9:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękuję Kithy uśmiech
Tak - mam dar taplania się w .. błocie oczko ale już wyszłam na prostą i z tego powodu jestem bardzo szczęśliwa i dumna! uśmiech

Powrót do góry
annn
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 6 Maj 2014, 9:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miło Cię tu ZNOWU widzieć oczko na dodatek z dobrymi wieściami Very Happy
Tyle optymizmu i radości płynie z twojego postu że teraz to chyba musi być tylko lepiej oczko
Ciekawe co kombinuje ten Twój narzeczony Wink być może już niedługo wpiszesz się na listę szczęśliwych narzeczonych odliczających dni do ślubu, tylko jeszcze o tym nie wiesz język
Powodzenia buziak

Powrót do góry
mademoiselle
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 6 Maj 2014, 9:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

On jest jak moja bratnia dusza i nie wierzę, że tyle czasu zwracałam uwagę tylko na jakiś d... Evil or Very Mad
Co miesiąc dostaję o 1 różę więcej, teraz będzie 10 haha może na 12 będzie mały gratis - nie obrażę się język
On to takie moje słoneczko na niebie uśmiech raz jak się pokłóciliśmy "na noże" hehe to mi biedak płakał, żebym tylko go nie zostawiła język

Powrót do góry
Kasia11889
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 6 Maj 2014, 15:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj uśmiech Nie znam Twojej poprzedniej historii ale cieszę się, że teraz wiesz co to szczęście uśmiech Jestem ciekawa co szykuje ta Twoja druga połówka uśmiech a jak czytam o tym, że dostajesz co miesiąc o jedną różę więcej to jak bym o swoim T. czytała język
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 6 Maj 2014, 16:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj na forum.
Nie znam Twojej poprzedniej historii.. choć w sumie, nie będę czytać ''starych dziejów''. Najważniejsze jest to co teraz i z tym człowiekiem oczko
Cieszę się, że ułożyło Ci się tak jak tego chciałaś uśmiech

Powrót do góry
Asia_1987
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 13 Maj 2014, 12:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj uśmiech

Powrót do góry
mademoiselle
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 21 Maj 2014, 14:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ostatnio idziemy, a M. nagle rzuca pytaniem "Jaki masz rozmiar ten tego .. no ten .. no tego palca?" - nie no "uwielbiam" niespodzianki Shocked lol hahaha mówię mu, że nie wiem, a on oburzony, że nawet zapytać nie może Very Happy nie dostanie na tacy oj nie oczko
coraz częściej o tym myślę, dziś nawet śniło mi się, że oświadczył mi się w centrum handlowym zegarkiem hahaha a ja byłam oburzona oczko od jakiegoś czasu przestał wrzucać do naszej skarbonki - czyżby odkładał? język
Fajne te chłopy nasze uśmiech

Powrót do góry
annna
guru
guru

PostWysłany: Sro 21 Maj 2014, 18:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pamiętam Twoją historię uśmiech Fajnie, że wróciłaś do nas z dobrymi wieściami! Trzymam kciuki, żebyś została tutaj nie tylko z powodu zbliżającego się ślubu przyjaciółki Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Skocz do: