|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lamika88 uzależniony

|
Wysłany: Czw 31 Sty 2013, 20:05 Temat postu: Oprawa muzyczna mszy ślubnej 07.06.2014. okolice Lubska woj.lubuskie |
|
|
Witam serdecznie,
czasu jest wprawdzie dużo ale już teraz postanowiłam zacząć szukać idealnego duetu (najlepiej) do oprawy mojej mszy ślubnej. Poszukiwania rozpoczynam tak szybko ponieważ mam określone wymagania i niestety ciężko jest mi znaleźć osoby, które zrealizowałyby moje marzenia dotyczące muzyki w tym ważnym dla mnie momencie.
A co do wymagań... Przypadkiem siostra podsunęła mi oprawę muzyczną w wykonaniu Dawida i Judyty z Krakowa i właśnie o taką oprawę muzyczną mi chodzi. Szczególnie wersja Hallelujah jest bajeczna.
Zatem jeżeli znajdzie się ktoś z wolnym terminem na ten dzień i będzie potrafił oczarować mnie jak ten duet to bardzo proszę o kontakt. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lamika88 uzależniony

|
Wysłany: Sro 11 Wrz 2013, 10:11 Temat postu: |
|
|
Ustalona godzina mszy to 16.30 także jeżeli jest jakiś duet z okolic Lubska, który 7.06.2014 ma wolną tą godzinę to bardzo proszę o kontakt...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
roslaw84 początkujący

|
Wysłany: Pią 8 Lis 2013, 11:38 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie,
Zajmuję się profesjonalną oprawą muzyczną ślubów. W moim repertuarze znajduje się Hallelujah Cohena w trzech różnych wersjach. Zapraszam na moją stronę www.roch-dobrowolski.pl być może nasze aranżacje tego utworu okażą się tak samo piękne jak w wykonaniu Judyty i Dawida.
pozdrawiam _________________ Profesjonalna oprawa muzyczna ślubu |
|
Powrót do góry |
|
 |
noise78 kandydat

Dołączył: 27 Maj 2014 Posty: 23 Skąd: Zielona Góra, Drągowina
|
Wysłany: Wto 27 Maj 2014, 19:38 Temat postu: Re: Oprawa muzyczna mszy ślubnej 07.06.2014. okolice Lubska woj.lubuskie |
|
|
Witamy!
Jeżeli potrzebna jest oprawa muzyczna wesela to zapraszamy do współpracy. Chętnie zagramy dla Państw utwór "Hallelujah" podczas uroczystości weselnych. A tak brzmimy http://zespol-paradox.pl/demo9.html
Zespół muzyczny Paradox - wesela, bale sylwestrowe, studniówki, oprawa muzyczna
www.zespol-paradox.pl
Zadowolenie klientów, oraz duża ilość zleceń z polecenia cieszy nas i mobilizuje do ciągłej pracy, poszerzania repertuaru i inwestycji w wyższej klasy sprzęt muzyczny co owocuje lepszą jakością.
Od początku naszej działalności graliśmy bardzo różnorodne imprezy i zawsze świetnie potrafiliśmy się dopasować do charakteru uroczystości.
Obsługujemy województwa: lubuskie, wielkopolskie oraz dolnośląskie!
Dominik Wawryk
tel: 665 466 810
Tomasz Wawryk
tel: 665 956 388
dominik.wawryk@wp.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|