Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Oprawa muzyczna mszy ślubnej 07.06.2014. okolice Lubska woj.lubuskie

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lamika88
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 31 Sty 2013, 20:05    Temat postu: Oprawa muzyczna mszy ślubnej 07.06.2014. okolice Lubska woj.lubuskie Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie,

czasu jest wprawdzie dużo ale już teraz postanowiłam zacząć szukać idealnego duetu (najlepiej) do oprawy mojej mszy ślubnej. Poszukiwania rozpoczynam tak szybko ponieważ mam określone wymagania i niestety ciężko jest mi znaleźć osoby, które zrealizowałyby moje marzenia dotyczące muzyki w tym ważnym dla mnie momencie.

A co do wymagań... Przypadkiem siostra podsunęła mi oprawę muzyczną w wykonaniu Dawida i Judyty z Krakowa i właśnie o taką oprawę muzyczną mi chodzi. Szczególnie wersja Hallelujah jest bajeczna.

Zatem jeżeli znajdzie się ktoś z wolnym terminem na ten dzień i będzie potrafił oczarować mnie jak ten duet to bardzo proszę o kontakt.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
lamika88
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 11 Wrz 2013, 10:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ustalona godzina mszy to 16.30 także jeżeli jest jakiś duet z okolic Lubska, który 7.06.2014 ma wolną tą godzinę to bardzo proszę o kontakt... uśmiech

Powrót do góry
roslaw84
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 8 Lis 2013, 11:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie,

Zajmuję się profesjonalną oprawą muzyczną ślubów. W moim repertuarze znajduje się Hallelujah Cohena w trzech różnych wersjach. Zapraszam na moją stronę www.roch-dobrowolski.pl być może nasze aranżacje tego utworu okażą się tak samo piękne jak w wykonaniu Judyty i Dawida.

pozdrawiam
noise78
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 27 Maj 2014, 19:38    Temat postu: Re: Oprawa muzyczna mszy ślubnej 07.06.2014. okolice Lubska woj.lubuskie Odpowiedz z cytatem

Witamy!wykrzyknik
Jeżeli potrzebna jest oprawa muzyczna wesela to zapraszamy do współpracy. Chętnie zagramy dla Państw utwór "Hallelujah" podczas uroczystości weselnych. A tak brzmimy http://zespol-paradox.pl/demo9.html
Zespół muzyczny Paradox - wesela, bale sylwestrowe, studniówki, oprawa muzyczna
www.zespol-paradox.pl
Zadowolenie klientów, oraz duża ilość zleceń z polecenia cieszy nas i mobilizuje do ciągłej pracy, poszerzania repertuaru i inwestycji w wyższej klasy sprzęt muzyczny co owocuje lepszą jakością.
Od początku naszej działalności graliśmy bardzo różnorodne imprezy i zawsze świetnie potrafiliśmy się dopasować do charakteru uroczystości.

Obsługujemy województwa: lubuskie, wielkopolskie oraz dolnośląskie!

Dominik Wawryk
tel: 665 466 810

Tomasz Wawryk
tel: 665 956 388

dominik.wawryk@wp.pl
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: