View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lamika88 uzależniony

|
Posted: Thu 31 Jan 2013, 20:05 Post subject: Oprawa muzyczna mszy ślubnej 07.06.2014. okolice Lubska woj.lubuskie |
|
|
Witam serdecznie,
czasu jest wprawdzie dużo ale już teraz postanowiłam zacząć szukać idealnego duetu (najlepiej) do oprawy mojej mszy ślubnej. Poszukiwania rozpoczynam tak szybko ponieważ mam określone wymagania i niestety ciężko jest mi znaleźć osoby, które zrealizowałyby moje marzenia dotyczące muzyki w tym ważnym dla mnie momencie.
A co do wymagań... Przypadkiem siostra podsunęła mi oprawę muzyczną w wykonaniu Dawida i Judyty z Krakowa i właśnie o taką oprawę muzyczną mi chodzi. Szczególnie wersja Hallelujah jest bajeczna.
Zatem jeżeli znajdzie się ktoś z wolnym terminem na ten dzień i będzie potrafił oczarować mnie jak ten duet to bardzo proszę o kontakt. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
lamika88 uzależniony

|
Posted: Wed 11 Sep 2013, 10:11 Post subject: |
|
|
Ustalona godzina mszy to 16.30 także jeżeli jest jakiś duet z okolic Lubska, który 7.06.2014 ma wolną tą godzinę to bardzo proszę o kontakt...  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
roslaw84 początkujący

|
Posted: Fri 8 Nov 2013, 11:38 Post subject: |
|
|
Witam serdecznie,
Zajmuję się profesjonalną oprawą muzyczną ślubów. W moim repertuarze znajduje się Hallelujah Cohena w trzech różnych wersjach. Zapraszam na moją stronę www.roch-dobrowolski.pl być może nasze aranżacje tego utworu okażą się tak samo piękne jak w wykonaniu Judyty i Dawida.
pozdrawiam _________________ Profesjonalna oprawa muzyczna ślubu |
|
Back to top |
|
 |
noise78 kandydat

Joined: 27 May 2014 Posts: 23 Location: Zielona Góra, Drągowina
|
Posted: Tue 27 May 2014, 19:38 Post subject: Re: Oprawa muzyczna mszy ślubnej 07.06.2014. okolice Lubska woj.lubuskie |
|
|
Witamy!
Jeżeli potrzebna jest oprawa muzyczna wesela to zapraszamy do współpracy. Chętnie zagramy dla Państw utwór "Hallelujah" podczas uroczystości weselnych. A tak brzmimy http://zespol-paradox.pl/demo9.html
Zespół muzyczny Paradox - wesela, bale sylwestrowe, studniówki, oprawa muzyczna
www.zespol-paradox.pl
Zadowolenie klientów, oraz duża ilość zleceń z polecenia cieszy nas i mobilizuje do ciągłej pracy, poszerzania repertuaru i inwestycji w wyższej klasy sprzęt muzyczny co owocuje lepszą jakością.
Od początku naszej działalności graliśmy bardzo różnorodne imprezy i zawsze świetnie potrafiliśmy się dopasować do charakteru uroczystości.
Obsługujemy województwa: lubuskie, wielkopolskie oraz dolnośląskie!
Dominik Wawryk
tel: 665 466 810
Tomasz Wawryk
tel: 665 956 388
dominik.wawryk@wp.pl |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce