|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gaja_85 guru

|
Wysłany: Czw 13 Cze 2013, 19:40 Temat postu: Gajowe Szczęście ;) |
|
|
Przyszła pora i na nasz wątek
O ciąży dowiedzieliśmy się 15 kwietnia.
Mężowi zrobiłam mega prezent ponieważ tego dnia były jego urodziny (i żeby było sprawiedliwie, istnieje duże prawdopodobieństwo, że nasze pierworodne przyjdzie na świat w moje urodziny ). Pół godziny po zrobieniu testu (kiedy wreszcie na tyle doszłam do siebie, aby być w stanie się umyć i ubrać) wparowałam do sypialni w jednej ręce dzierżąc tort , a w drugiej małe pudełeczko w którym ukryłam prezent - teścik . Mina męża po otworzeniu go była bezcenna. Przez 20 sekund wpatrywał się w niego nie mówiąc zupełnie nic, dopiero po chwili, kiedy to uświadomiłam go, że uwaga to nie jest test owulacyjny przytulił mnie z wszystkich sił i razem popłakaliśmy się ze wzruszenia. Jeszcze kilkanaście godzin wcześniej nie przypuszczałam, że urodziny mojego małżowiny będą tak wyglądać…
O dzidzie staraliśmy się przez 5 cykli, przy czym przed celnym strzałem mieliśmy przymusowe 2 miesiące zawieszenia, ponieważ mąż przebywał w delegacji. Teraz, z perspektywy czasu wydaje mi się, że to było bardzo potrzebne – odpuściłam trochę, nie przeżywałam tak tego bo wiedziałam, że przez dwa cykle i tak nici z tego, a później nagle trach! Udało się w cyklu, w którym to w ogóle, ale w ogóle nie przypuszczałam, że może się udać. I jak tu nie wierzyć w cuda!?
Dziś jesteśmy już w 13 tygodniu i mamy się całkiem dobrze. Maleństwo mierzy całe 7cm i ostatnio podczas badania USG cały czas ssało kciuka – widok cudowny. Na szczęście okres mega mdłości i senności mam już chyba za sobą. Powiem Wam, że pomimo tego, że wkraczamy już w 4 miesiąc naszej ciąży, wciąż łapię się na tym, że takową świadomość stanu rzeczy mam, ale… jeszcze nie dowierzam...
A oto i nasza Kruszynka (na I zdjęciu jedząca łapkę - chyba strasznie głodna musiała być):
Jestem przeszczęśliwa Trzymajcie za nas kciuki  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Czw 13 Cze 2013, 19:43 Temat postu: |
|
|
Trzymam kciuki i życzę spokojnej ciąży  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
AniaKicia87 guru

|
Wysłany: Czw 13 Cze 2013, 19:51 Temat postu: |
|
|
Rośnijcie sobie zdrowo Gratulacje  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Czw 13 Cze 2013, 19:55 Temat postu: |
|
|
Trzymam za Was kciukasy i życzę spokojnej ciąży
zdjęcie brzdąca urocze  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulek215 uzależniony

|
Wysłany: Czw 13 Cze 2013, 20:18 Temat postu: |
|
|
ja gratuluję w oficjalnym wątku Super zdjęcia Maluszka! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oli_a guru

|
Wysłany: Czw 13 Cze 2013, 20:44 Temat postu: |
|
|
wielkie gratulacjeee  _________________ Patryk <3
Oliver <3
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Pią 14 Cze 2013, 0:24 Temat postu: |
|
|
Kciuki trzymam też, rośnijcie sobie zdrowo  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
esc0011 uzależniony

|
Wysłany: Pią 14 Cze 2013, 7:20 Temat postu: |
|
|
oficjalny wątek także oficjalnie gratuluję rzeczywiście urodzinki były niezapomniane dla męża ale i dla Ciebie rośnijcie zdrowo a zdjęcie usg super trzymam kciuki  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
asik guru

|
Wysłany: Pią 14 Cze 2013, 7:47 Temat postu: |
|
|
Oficjalnie gratuluję i spokojnych kolejnych miesięcy życzę  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Pią 14 Cze 2013, 8:26 Temat postu: |
|
|
A pamiętam jak dopiero pisałaś, że jesteś w ciąży Ten czas leci Gratuluję i trzymam kciuki oczywiście  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|