Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

harmonogram przygotowań - jak to w koncu jest?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ladysunshine
guru
guru

PostWysłany: Sro 5 Lis 2008, 13:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dianicho napisał:
uśmiech uda Wam sie z tym drewnianym domkiem, cierpliwie i do przodu uśmiech
nam sie tez uda - Bog bardzo pomaga jesli ktos ma dobre cele nie chciwe i "przewrotne"..

Też tak sobie powtarzam, jeśli chodzi o pracę, ale jakoś nic się nie dzieje. Jest źle. A mnie to jeszcze bardziej mobilizuje do czarnych myśli i popadania w zły humor... Crying or Very sad

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dianicho
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 5 Lis 2008, 16:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rozumiem, ale musisz uwierzyc ze jest jakis cel w tym Twoim niepracowaniu.. ja na twoim miejscu siadlabym i zacela robic zaproszenia.. wkladki o weselu, podziekowania dla gosci.. co Ci szkodzi?
czas Ci szybciej zleci i nie bedzie uczucia ze zle pozytkujesz ten czas..

a jak dostaniesz prace bedziesz juz miala gotowe to co najgorsze..
ja bylam na zwolnieniu lekarskim podczas wypowiedzenia - 1,5 miesiaca w domu - wspominam ten czas genialnie, wszystko sobie porobilam, mam zaproszenia, dekoracje, podziekowania a teraz - nie mam czasu zeby poprasowac w domu uśmiech

Powrót do góry
ladysunshine
guru
guru

PostWysłany: Czw 6 Lis 2008, 9:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie masz rację. Ale jakoś zawsze znajdzie się jakieś inne zajęcie. To nie tak, że cały czas siedzę przed kompem. Chociaż też się zdarza...
Ale co do zaproszeń, to na razie mam jakiś opór, jak się nie udadzą, o tylko kasa w błoto pójdzie... Póki co chcę dobrze dopracować naszą księgę...
Ale i tak dzięki... język

Powrót do góry
dianicho
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 6 Lis 2008, 9:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uśmiech my kupilismy gotowa ksiege - nadrukowane ma linie na ktorych mozna pisac i serduszka, przewiazana wstazka - zaplacilam chyba 10zl.. wiec przyznam Ci Ladysunshine ze ciekawa jestem Twojej ksiegi nad ktora juz tyle pracujesz uśmiech i podziwiam, bo nie chcialoby mi sie jej robic, bo ta za 10zl wydaje mi sie wystarczajaca uśmiech na zaproszeniach jest wieksza oszczednosc.
ale pewnie bede tyle samo czasu spedzala - robiac album ze zdjeciami po slubie, taki dla nas i dla naszych rodzicow uśmiech

Powrót do góry
ladysunshine
guru
guru

PostWysłany: Czw 6 Lis 2008, 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja chciałam taką dużą księgę, żebym mogła powklejać tam kilka naszych wspólnych zdjęć, jakieś z dzieciństwa, potem tych ślubnych trochę. Jakieś śmieszne wierszyki, miejsce na wpisy dla gości weselnych i na powklejanie kartek z życzeniami od nich... Poza tym jeszcze wzór naszego zaproszenia i jakieś tam takie różne rzeczy... lol

Powrót do góry
dianicho
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 6 Lis 2008, 11:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam taki pomysl na album ze zdjeciami no i na filmiku mamy miec zdjecia z dziecinstwa uśmiech ale wszystko co wymienilas chcialabym miec w albumie, tylko troszke spokojniej, stonowanie uśmiech

Powrót do góry
ladysunshine
guru
guru

PostWysłany: Czw 6 Lis 2008, 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wolę jako księgę, żeby goście też mieli w to wgląd już na weselu. A poza tym, to album dostaniemy od fotografa... Dlatego taki wybór...

Powrót do góry
dianicho
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 6 Lis 2008, 12:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

my wybralismy fotoksiazke od fotografa a album zrobie sama.. cos wymysle, album juz mam język a ze slubu nie przyspiesze to nie moge sie juz nim zajac język

Powrót do góry
ladysunshine
guru
guru

PostWysłany: Czw 6 Lis 2008, 13:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nom, szkoda, że nie można już tego robić...

Powrót do góry
Madziex
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 25 Lis 2008, 20:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej. Mam takie pytanie, być może ta odpowiedź już padła, ale nie doczytałam, a mianowicie ile płacicie na fotoksiążkę? Wiem, że mój brat w czerwcu płacił dość sporo a my teraz nie wiemy... może oni sobie wybrali tak jakoś?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 8 z 10

Skocz do: