|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ladysunshine guru

|
Wysłany: Sro 5 Lis 2008, 13:42 Temat postu: |
|
|
dianicho napisał: | uda Wam sie z tym drewnianym domkiem, cierpliwie i do przodu
nam sie tez uda - Bog bardzo pomaga jesli ktos ma dobre cele nie chciwe i "przewrotne".. |
Też tak sobie powtarzam, jeśli chodzi o pracę, ale jakoś nic się nie dzieje. Jest źle. A mnie to jeszcze bardziej mobilizuje do czarnych myśli i popadania w zły humor...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dianicho maniak

|
Wysłany: Sro 5 Lis 2008, 16:58 Temat postu: |
|
|
rozumiem, ale musisz uwierzyc ze jest jakis cel w tym Twoim niepracowaniu.. ja na twoim miejscu siadlabym i zacela robic zaproszenia.. wkladki o weselu, podziekowania dla gosci.. co Ci szkodzi?
czas Ci szybciej zleci i nie bedzie uczucia ze zle pozytkujesz ten czas..
a jak dostaniesz prace bedziesz juz miala gotowe to co najgorsze..
ja bylam na zwolnieniu lekarskim podczas wypowiedzenia - 1,5 miesiaca w domu - wspominam ten czas genialnie, wszystko sobie porobilam, mam zaproszenia, dekoracje, podziekowania a teraz - nie mam czasu zeby poprasowac w domu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ladysunshine guru

|
Wysłany: Czw 6 Lis 2008, 9:19 Temat postu: |
|
|
Pewnie masz rację. Ale jakoś zawsze znajdzie się jakieś inne zajęcie. To nie tak, że cały czas siedzę przed kompem. Chociaż też się zdarza...
Ale co do zaproszeń, to na razie mam jakiś opór, jak się nie udadzą, o tylko kasa w błoto pójdzie... Póki co chcę dobrze dopracować naszą księgę...
Ale i tak dzięki...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dianicho maniak

|
Wysłany: Czw 6 Lis 2008, 9:34 Temat postu: |
|
|
my kupilismy gotowa ksiege - nadrukowane ma linie na ktorych mozna pisac i serduszka, przewiazana wstazka - zaplacilam chyba 10zl.. wiec przyznam Ci Ladysunshine ze ciekawa jestem Twojej ksiegi nad ktora juz tyle pracujesz i podziwiam, bo nie chcialoby mi sie jej robic, bo ta za 10zl wydaje mi sie wystarczajaca na zaproszeniach jest wieksza oszczednosc.
ale pewnie bede tyle samo czasu spedzala - robiac album ze zdjeciami po slubie, taki dla nas i dla naszych rodzicow  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ladysunshine guru

|
Wysłany: Czw 6 Lis 2008, 11:32 Temat postu: |
|
|
Ja chciałam taką dużą księgę, żebym mogła powklejać tam kilka naszych wspólnych zdjęć, jakieś z dzieciństwa, potem tych ślubnych trochę. Jakieś śmieszne wierszyki, miejsce na wpisy dla gości weselnych i na powklejanie kartek z życzeniami od nich... Poza tym jeszcze wzór naszego zaproszenia i jakieś tam takie różne rzeczy...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dianicho maniak

|
Wysłany: Czw 6 Lis 2008, 11:40 Temat postu: |
|
|
ja mam taki pomysl na album ze zdjeciami no i na filmiku mamy miec zdjecia z dziecinstwa ale wszystko co wymienilas chcialabym miec w albumie, tylko troszke spokojniej, stonowanie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ladysunshine guru

|
Wysłany: Czw 6 Lis 2008, 12:32 Temat postu: |
|
|
Ja wolę jako księgę, żeby goście też mieli w to wgląd już na weselu. A poza tym, to album dostaniemy od fotografa... Dlatego taki wybór... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dianicho maniak

|
Wysłany: Czw 6 Lis 2008, 12:46 Temat postu: |
|
|
my wybralismy fotoksiazke od fotografa a album zrobie sama.. cos wymysle, album juz mam a ze slubu nie przyspiesze to nie moge sie juz nim zajac  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ladysunshine guru

|
Wysłany: Czw 6 Lis 2008, 13:04 Temat postu: |
|
|
Nom, szkoda, że nie można już tego robić... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Madziex bywalec

|
Wysłany: Wto 25 Lis 2008, 20:16 Temat postu: |
|
|
Hej. Mam takie pytanie, być może ta odpowiedź już padła, ale nie doczytałam, a mianowicie ile płacicie na fotoksiążkę? Wiem, że mój brat w czerwcu płacił dość sporo a my teraz nie wiemy... może oni sobie wybrali tak jakoś? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|