|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
arsandra moderator

|
Wysłany: Wto 16 Sie 2011, 22:00 Temat postu: |
|
|
My również stopniowo planujemy i przygotowujemy wszystko na spokojnie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Wto 16 Sie 2011, 22:11 Temat postu: |
|
|
Gdybym poszła teraz do mojego kościoła to o rezerwacji mszy 7 lipca 2012 mogłabym zapomnieć (zajęte są od 13.00-17.00). Z innymi letnimi terminami to samo. Można jedynie liczyć na to, że ktoś zrezygnuje.
A co do naszych przygotowań to wolę robić to co mogę teraz i cieszyć się tym, niż później, na wiosnę, gdzie będę pracowała często od 8.00 do 20.00, może jeszcze ze studiami co 2 tygodnie... Wtedy obawiam się, że z braku czasu przygotowania mogłbyby być dla mnie złem koniecznym a nie przyjemnością. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Wto 16 Sie 2011, 22:21 Temat postu: |
|
|
Nasz proboszcz przy zapisie, od razu pytał nas którą chcemy godzinę. Co parafia to inny zwyczaj  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
alex89 gaduła

|
Wysłany: Wto 16 Sie 2011, 22:21 Temat postu: |
|
|
Uważam, że lepiej wcześniej pozałatwiać różne sprawy na spokojnie, niż później się denerwować, że coś jest nie po naszej myśli albo że za mało czasu. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
usia21 kandydat

|
Wysłany: Pon 22 Sie 2011, 9:18 Temat postu: |
|
|
Dokładnie tak samo myślę, bo po co sobie później niepotrzebnego stresu przysparzać że z czymś nie będzie można zdążyć- a tego żadna z nas by przeżywać na 100 % nie chciała  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Pon 22 Sie 2011, 10:56 Temat postu: |
|
|
Popieram powyższe wypowiedzi, Drogie Panie . Co nagle to po diable, dzięki temu, że przygotowania są rozciągnięte w czasie, można z nich czerpać dużą przyjemność . _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
moly kandydat

|
Wysłany: Pon 22 Sie 2011, 12:04 Temat postu: |
|
|
My u księdza byliśmy w czerwcu. Na nasz dzień były już dwie pary zapisane, więc mieliśmy szczęście, że tylko dwie:P _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Pon 22 Sie 2011, 22:00 Temat postu: |
|
|
Ale mnie nastraszyłyście, Dziewczyny.
My dalej nie mamy zaklepanego terminu ślubu, a parafia raczej oblegana... |
|
Powrót do góry |
|
 |
_cZaRnA_ uzależniony

|
Wysłany: Pon 22 Sie 2011, 22:42 Temat postu: |
|
|
My wybieramy się teraz w sobotę do księdza. Boję się, czy juz nie jest za późno. Kurcze wydaje mi się, że to jeszcze rok czasu. Straszne teraz jakie wszędzie są terminy. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
usia21 kandydat

|
Wysłany: Wto 23 Sie 2011, 8:46 Temat postu: |
|
|
no niestety teraz wszystko trzeba rezerwować wcześniej a szczególnie terminy letnie. my sami sale rezerwowaliśmy 1,5 roku przed planowana data ślubu ale przynajmniej już jest. A po termin i godzinę ksiądz kazał przyjść na nowy rok tj.2012 czyli jakieś 8 mies. przed bo twierdzi ze wystarczy mój M. jednak chce już w listopadzie jechać i zaklepać ten termin żeby czasem nikt inny nam go nie zabrał  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|