Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

choco83 wita wszystkich :)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
choco83
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 23 Lut 2012, 15:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Marga napisał:
A to, że negatywna opinia może być niezasłużona - no cóż, każdy usługodawca musi się z tym liczyć.

Święta racja uśmiech Nieraz możesz naprawdę się starać i dołożyć wszelkich starań, żeby było ok, a klient i tak będzie nie zadowolony. Poza tym, co człowiek, to i opinia, jednemu się podoba, innemu nie uśmiech
Proszę o odpowiedź administracji forum w sprawie poszerzenia działu: poszukiwania, zapytanie o inne branże uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
annn
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 23 Lut 2012, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem "ściganie" właścicieli aby na forum ustosunkowali się do jakieś opinii, jest co najmniej mało poważne i niezbyt dobrze świadczy o forum (już nawet taki właściciel nie patrzy czy osoba która go ściągnęła na forum w celu wyjaśnień moderuje jeden dział czy np całe forum bo załóżmy nie miał wcześniej styczności z tym forum, wyrabia sobie negatywną opinię bo ktoś każe mu się tłumaczyć i prowadzi zakrojone na grubą skalę akcje detektywistyczne, które często niczemu dobremu nie służą.. a wręcz ośmieszają.
Pewnie w tym momencie komuś się naraziłam.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
choco83
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 23 Lut 2012, 22:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

annn napisał:

Pewnie w tym momencie komuś się naraziłam.

E tam uśmiech Każdy przecież ma prawo wygłosić swoje zdanie język
Wracając jeszcze do tematu, który poruszyłem wcześniej a mianowicie rozszerzenie kategorii poszukiwania, zapytania proponuję poszerzyć je o następujące działy:

- Atrakcje weselne
- Biżuteria
- Dekoracje ślubne
- Gastronomia
- Kwiaciarnie
- Sale weselne
- Samochody do ślubu
- Moda ślubna
- Zaproszenia ślubne

Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to dopiszcie uśmiech Wg mnie teraz nie jest sprawiedliwie, bo muzykanci, kamerzyści i fotografowie mogą się ogłaszać do bólu, odpisując na posty a inne firmy z branży weselnej nie mają takiej możliwości. Powinno się więc albo poszerzyć kategorie o inne branże, ale zlikwidować te, które są obecnie. Tak było by uczciwie dla wszystkich, bo teraz są na forum "równi" i równiejsi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
limone
guru
guru

PostWysłany: Pią 24 Lut 2012, 7:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 12:47, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
choco83
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 24 Lut 2012, 14:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

karolipio napisał:
E tam, skan umowy - to i tak żaden dowód w sprawie*,

Forum, to nie sąd, by rozstrzygać takie kwestie Wink

Możesz wykupić reklamę w serwisie.

Muzyczni/foto odpowiadają masowo (spamują?) na wszystkie możliwe oferty "poszukuję", jakby to miało się rozszerzyć na inne branże, to prosiłabym o możliwość wprowadzenia opcji "ignoruj" w tematach, by ten spam mi się nie pokazywał w nieprzeczytanych postach. Rolling Eyes

Od tego masz masz portal http://slub-wesele.pl/oferty/dodaj.html

Tak bardzo chcesz się zareklamować na forum? język

1. Czemu twierdzisz, że skan umowy to żaden dowód w sprawie? Wg mnie miałby on duże znaczenie uśmiech
2. Jasne, ze mogę wykupić reklamę w serwisie, myślałem nad tym ale nierówne traktowanie firm skutecznie mnie to tego zniechęca. Kamerzysta, fotograf czy muzykant może spokojnie się reklamować, podając swoje dane, adres strony, telefon kontaktowy, itp, mało tego reklamują się opisując swoją usługę, itp. w odpowiedzi na forum, mimo, że regulamin tego działu zabrania. A inne firmy nie mogą nawet umieścić w podpisie adresu strony, opisu i kontaktu.
3. Co do guzika ignoruj, zgadzam się, nawet to dobry pomysł, przecież nie każdy chce to oglądać i jest tym zainteresowany.
4. Nie tylko ja chciałbym się reklamować, ale mnóstwo innych firm z innych branż. Po prostu jestem ciekawy czemu jedni mogą się promować a inni nie uśmiech
Powrót do góry
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 24 Lut 2012, 14:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

choco83 napisał:

2. Jasne, ze mogę wykupić reklamę w serwisie, myślałem nad tym ale nierówne traktowanie firm skutecznie mnie to tego zniechęca. Kamerzysta, fotograf czy muzykant może spokojnie się reklamować, podając swoje dane, adres strony, telefon kontaktowy, itp, mało tego reklamują się opisując swoją usługę, itp. w odpowiedzi na forum, mimo, że regulamin tego działu zabrania. A inne firmy nie mogą nawet umieścić w podpisie adresu strony, opisu i kontaktu.

Niestety, w tamtym dziale moderator ma swoje zasady a regulamin widocznie w odwłoku.. Efekt jest jaki jest, bałagan, unikanie działu przez użytkowniczki, ciągłe kłótnie i paranoje w stylu wydzwaniania do osób, na których temat się wypowiedziano.
guru
guru

PostWysłany: Pią 24 Lut 2012, 15:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
choco83
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 26 Lut 2012, 21:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

karolipio napisał:

Jak już koniecznie chcesz, to możesz zażalenia i wnioski napisać do moderatora zajmującego się tamtymi działami Wink

Wątpie czy coś to by dało uśmiech Lepiej się skupić na tym, co się robi uśmiech
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: