Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
choco83 kandydat

|
Wysłany: Czw 23 Lut 2012, 15:58 Temat postu: |
|
|
Marga napisał: | A to, że negatywna opinia może być niezasłużona - no cóż, każdy usługodawca musi się z tym liczyć.
|
Święta racja Nieraz możesz naprawdę się starać i dołożyć wszelkich starań, żeby było ok, a klient i tak będzie nie zadowolony. Poza tym, co człowiek, to i opinia, jednemu się podoba, innemu nie
Proszę o odpowiedź administracji forum w sprawie poszerzenia działu: poszukiwania, zapytanie o inne branże  |
|
Powrót do góry |
|
 |
annn maniak

Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Czw 23 Lut 2012, 21:18 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem "ściganie" właścicieli aby na forum ustosunkowali się do jakieś opinii, jest co najmniej mało poważne i niezbyt dobrze świadczy o forum (już nawet taki właściciel nie patrzy czy osoba która go ściągnęła na forum w celu wyjaśnień moderuje jeden dział czy np całe forum bo załóżmy nie miał wcześniej styczności z tym forum, wyrabia sobie negatywną opinię bo ktoś każe mu się tłumaczyć i prowadzi zakrojone na grubą skalę akcje detektywistyczne, które często niczemu dobremu nie służą.. a wręcz ośmieszają.
Pewnie w tym momencie komuś się naraziłam. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
choco83 kandydat

|
Wysłany: Czw 23 Lut 2012, 22:58 Temat postu: |
|
|
annn napisał: |
Pewnie w tym momencie komuś się naraziłam. |
E tam Każdy przecież ma prawo wygłosić swoje zdanie
Wracając jeszcze do tematu, który poruszyłem wcześniej a mianowicie rozszerzenie kategorii poszukiwania, zapytania proponuję poszerzyć je o następujące działy:
- Atrakcje weselne
- Biżuteria
- Dekoracje ślubne
- Gastronomia
- Kwiaciarnie
- Sale weselne
- Samochody do ślubu
- Moda ślubna
- Zaproszenia ślubne
Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to dopiszcie Wg mnie teraz nie jest sprawiedliwie, bo muzykanci, kamerzyści i fotografowie mogą się ogłaszać do bólu, odpisując na posty a inne firmy z branży weselnej nie mają takiej możliwości. Powinno się więc albo poszerzyć kategorie o inne branże, ale zlikwidować te, które są obecnie. Tak było by uczciwie dla wszystkich, bo teraz są na forum "równi" i równiejsi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Pią 24 Lut 2012, 7:40 Temat postu: |
|
|
... _________________

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 12:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
choco83 kandydat

|
Wysłany: Pią 24 Lut 2012, 14:26 Temat postu: |
|
|
karolipio napisał: | E tam, skan umowy - to i tak żaden dowód w sprawie*,
Forum, to nie sąd, by rozstrzygać takie kwestie
Możesz wykupić reklamę w serwisie.
Muzyczni/foto odpowiadają masowo (spamują?) na wszystkie możliwe oferty "poszukuję", jakby to miało się rozszerzyć na inne branże, to prosiłabym o możliwość wprowadzenia opcji "ignoruj" w tematach, by ten spam mi się nie pokazywał w nieprzeczytanych postach.
Od tego masz masz portal http://slub-wesele.pl/oferty/dodaj.html
Tak bardzo chcesz się zareklamować na forum?  |
1. Czemu twierdzisz, że skan umowy to żaden dowód w sprawie? Wg mnie miałby on duże znaczenie
2. Jasne, ze mogę wykupić reklamę w serwisie, myślałem nad tym ale nierówne traktowanie firm skutecznie mnie to tego zniechęca. Kamerzysta, fotograf czy muzykant może spokojnie się reklamować, podając swoje dane, adres strony, telefon kontaktowy, itp, mało tego reklamują się opisując swoją usługę, itp. w odpowiedzi na forum, mimo, że regulamin tego działu zabrania. A inne firmy nie mogą nawet umieścić w podpisie adresu strony, opisu i kontaktu.
3. Co do guzika ignoruj, zgadzam się, nawet to dobry pomysł, przecież nie każdy chce to oglądać i jest tym zainteresowany.
4. Nie tylko ja chciałbym się reklamować, ale mnóstwo innych firm z innych branż. Po prostu jestem ciekawy czemu jedni mogą się promować a inni nie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Pią 24 Lut 2012, 14:44 Temat postu: |
|
|
choco83 napisał: |
2. Jasne, ze mogę wykupić reklamę w serwisie, myślałem nad tym ale nierówne traktowanie firm skutecznie mnie to tego zniechęca. Kamerzysta, fotograf czy muzykant może spokojnie się reklamować, podając swoje dane, adres strony, telefon kontaktowy, itp, mało tego reklamują się opisując swoją usługę, itp. w odpowiedzi na forum, mimo, że regulamin tego działu zabrania. A inne firmy nie mogą nawet umieścić w podpisie adresu strony, opisu i kontaktu.
|
Niestety, w tamtym dziale moderator ma swoje zasady a regulamin widocznie w odwłoku.. Efekt jest jaki jest, bałagan, unikanie działu przez użytkowniczki, ciągłe kłótnie i paranoje w stylu wydzwaniania do osób, na których temat się wypowiedziano. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Pią 24 Lut 2012, 15:53 Temat postu: |
|
|
... _________________

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 12:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
choco83 kandydat

|
Wysłany: Nie 26 Lut 2012, 21:41 Temat postu: |
|
|
karolipio napisał: |
Jak już koniecznie chcesz, to możesz zażalenia i wnioski napisać do moderatora zajmującego się tamtymi działami  |
Wątpie czy coś to by dało Lepiej się skupić na tym, co się robi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|