Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Hobby
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze hobby
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
siorik
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 3 Paź 2023, 14:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zafascynowałem się z dziećmi książką „Zrzędnik” Krępskiej Moniki i Borowskiej Magdaleny To nie tylko urocza opowieść o kociczce Gracji, ale także doskonała forma relaksu i odpoczynku po długim dniu. Czytając tę książkę, można przenieść się w świat pełen przygód i emocji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
naomi.conroy
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 11 Paź 2023, 7:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć! Szukam zestawu do kaligrafii, który byłby odpowiedni dla osoby początkującej. Czy znacie sklepy, które oferują zestawy kaligraficzne dedykowane samoukom? Zależy mi na tym, aby dostosować odpowiedni poziom trudności. Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki!
barksi
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 12 Paź 2023, 14:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czytanie to moje ukochane hobby, a "Siła ciężkości" https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/sila-ciezkosci/ Iwony Górskiej jest idealnym towarzyszem moich literackich podróży. Ta książka to dla mnie coś więcej niż tylko opowieść; to głęboka refleksja nad życiem i naszymi emocjami.
Powrót do góry
barto776
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 19 Paź 2023, 8:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uwielbiam poodrózować, poznawać nowe miejsca oraz ludzi.

dowiedz się więcej
Powrót do góry
Kowal31
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 1 Lip 2024, 21:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy z nas ma jakieś hobby.

parasol reklamowy
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pon 9 Wrz 2024, 7:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osobiście powiem Wam że zachwyci Was świetna oferta sklepu https://www.lanius-books.com/ Ten sklep powstał z pasji i z myślą o pasjonatach. Pomagają swoim klientom rozszerzyć możliwości obserwacyjne dzięki profesjonalnemu sprzętowi optycznemu, by mogli jeszcze pełniej cieszyć się fascynującymi widokami. Wizyta w tym miejscu i zakupy na pewno będą bardzo udane.
Powrót do góry
dori
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 29 Lis 2024, 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oglądanie seriali to moja ulubiona forma relaksu, jak tylko mam wolną chwilę. Ostatnio wpadłam na stronę https://cineman.cc/series i muszę przyznać, że mają tam sporo fajnych tytułów. Dzięki tej stronie zawsze wiem, co warto obejrzeć
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Wto 25 Mar 2025, 16:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W kwestii ezoteryki i ciekawych produktów zajrzyjcie koniecznie do https://shamballasklep.pl/karty-tarota-runy-wrozenie/4969-karty-rider-waite-standard-88004969.html Ich oferta pod tym względem jest bardzo rozbudowana i obejmuje wiele ciekawych produktów jak kamienie naturalne i szlachetne, kadzidełka i akcesoria, świece, książki, bransoletki, karty tarota i wiele więcej. W tym miejscu zawsze oferują wysoką jakość wykonania w konkurencyjnej cenie więc śmiało możecie im zaufać.
Powrót do góry
uzka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 6 Mar 2026, 12:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim hobby od lat jest czytanie. Lubię odkrywać mniej oczywiste książki, które zostawiają po sobie jakąś refleksję. Niedawno trafiłem na „Propedeutyka polytyki jak utyka… Suplement do obu deKadencji” Stanisława Ćwieka i była to naprawdę ciekawa lektura.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze hobby Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: