|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
siorik bywalec
|
Wysłany: Wto 3 Paź 2023, 14:22 Temat postu: |
|
|
Ostatnio zafascynowałem się z dziećmi książką „Zrzędnik” Krępskiej Moniki i Borowskiej Magdaleny To nie tylko urocza opowieść o kociczce Gracji, ale także doskonała forma relaksu i odpoczynku po długim dniu. Czytając tę książkę, można przenieść się w świat pełen przygód i emocji. |
|
Powrót do góry |
|
|
naomi.conroy początkujący
|
Wysłany: Sro 11 Paź 2023, 7:41 Temat postu: |
|
|
Cześć! Szukam zestawu do kaligrafii, który byłby odpowiedni dla osoby początkującej. Czy znacie sklepy, które oferują zestawy kaligraficzne dedykowane samoukom? Zależy mi na tym, aby dostosować odpowiedni poziom trudności. Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki! _________________ zestaw do kaligrafii |
|
Powrót do góry |
|
|
barksi uzależniony
|
Wysłany: Czw 12 Paź 2023, 14:16 Temat postu: |
|
|
Czytanie to moje ukochane hobby, a "Siła ciężkości" https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/sila-ciezkosci/ Iwony Górskiej jest idealnym towarzyszem moich literackich podróży. Ta książka to dla mnie coś więcej niż tylko opowieść; to głęboka refleksja nad życiem i naszymi emocjami. |
|
Powrót do góry |
|
|
barto776 maniak
|
Wysłany: Czw 19 Paź 2023, 8:55 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam poodrózować, poznawać nowe miejsca oraz ludzi.
dowiedz się więcej |
|
Powrót do góry |
|
|
Kowal31 uzależniony
|
Wysłany: Pon 1 Lip 2024, 21:14 Temat postu: |
|
|
Każdy z nas ma jakieś hobby.
parasol reklamowy |
|
Powrót do góry |
|
|
lenkaa guru
|
Wysłany: Pon 9 Wrz 2024, 7:22 Temat postu: |
|
|
Osobiście powiem Wam że zachwyci Was świetna oferta sklepu https://www.lanius-books.com/ Ten sklep powstał z pasji i z myślą o pasjonatach. Pomagają swoim klientom rozszerzyć możliwości obserwacyjne dzięki profesjonalnemu sprzętowi optycznemu, by mogli jeszcze pełniej cieszyć się fascynującymi widokami. Wizyta w tym miejscu i zakupy na pewno będą bardzo udane. |
|
Powrót do góry |
|
|
dori gaduła
|
Wysłany: Pią 29 Lis 2024, 14:51 Temat postu: |
|
|
Oglądanie seriali to moja ulubiona forma relaksu, jak tylko mam wolną chwilę. Ostatnio wpadłam na stronę https://cineman.cc/series i muszę przyznać, że mają tam sporo fajnych tytułów. Dzięki tej stronie zawsze wiem, co warto obejrzeć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|