Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Czw 30 Cze 2011, 20:20 Temat postu: |
|
|
ja też uważam że bardzo dobrze zrobiłaś ja na twoim miejscu już dawno kopnęła bym tego dupka w dupę |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Czw 30 Cze 2011, 20:35 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny przecież to on zerwał zaręczyny a nie pistacja... (chyba, że to ja coś źle zrozumiałam)... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pistacja kandydat

|
Wysłany: Czw 30 Cze 2011, 22:20 Temat postu: |
|
|
Tak Kasiek86, niestety to on postanowił o zerwaniu i w sumie byłam postawiona przed faktem dokonanym. Ale i tak jestem z siebie dumna, bo nie zmiękłam! Bardzo pomogło mi to, że byłam już na to nastawiona. Naprawdę dziękuję za wasze wsparcie. Znacie jakieś forum dla singli? Siedzę sobie teraz u przyjaciółki, pijemy wino i zaczynam dostrzegać, że dobrze, że to wszystko się tak właśnie skończyło. Życzcie mi po prostu wytrwałości;) buziaki :* |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dzwoneczek maniak

|
Wysłany: Czw 30 Cze 2011, 23:48 Temat postu: |
|
|
Pistacjo i bardzo dobrze, że nie pękłaś i zniosłaś to mężnie, że tak powiem po męsku Prawdziwa miłość i szczęście przyjdzie do ciebie z pewnością  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulek215 uzależniony

|
Wysłany: Pią 1 Lip 2011, 9:43 Temat postu: |
|
|
Pistacjo, co prawda on zerwał, ale być może to była taka próba szantażu, postawienia Ciebie na ostrzu noża. Dobrze, że nie zmiękłaś i zachowałaś zimną krew. Przyłączam się do innych - uważam, że podjęłaś słuszną, dojrzałą decyzję. Nikt, nawet narzeczony czy mąż, nie ma prawa Cię kontrolować i wymagać, żebyś spowiadała się z każdej sekundy życia. Cieszę się, że planujesz studia, przeprowadzkę itd. Świetnie, że masz przyjaciół, którzy są z Tobą. Trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, że wszelkie zmiany jakie nastąpią w Twoim życiu w ciągu kilku następnych miesięcy, będą zmianami na LEPSZE  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaja uzależniony

|
Wysłany: Pią 1 Lip 2011, 9:55 Temat postu: |
|
|
Pistacjo, widzę, że radzisz sobie świetnie, również uważam że zachowałaś się bardzo dobrze i życzę Ci tego, o co prosiłaś - wytrwałości! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Pią 1 Lip 2011, 12:52 Temat postu: |
|
|
Też życzę Ci wytrwałości, niezałamywania się i przede wszystkim rozpoczęcia nowego lepszego etapu w życiu!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fantazja guru

|
Wysłany: Pią 1 Lip 2011, 13:09 Temat postu: |
|
|
Pistacjo jestem z Ciebie dumna niewiele osób zdecydowałoby się na taki odważny krok, a jednak Ty znalazłaś w sobie siłę - brawo. Trzymam kciuki za to, żeby prawdziwa, wielka miłość zapukała do Twych drzwi trzymaj się i nie daj się  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pistacja kandydat

|
Wysłany: Sro 6 Lip 2011, 18:16 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny,
radzę sobie naprawdę świetnie. Wręcz zaskoczona jestem, jak dobrze mi samej; bez jego humorów, pretensji...Oczywiście bywają gorsze chwile, kiedy tęsknie, płaczę i godzinami zastanawiam się, dlaczego własnie tak to się potoczyło; co stało się z moim ukochanym męzczyzną, którego pokochałam całym sercem, bezgranicznie mu zaufałam i byłam gotowa spędzić z nim resztę życia. Jednak mimo resztek uczucia, które gdzies tam nadal domaga sie swoich praw oraz karmi się cudownymi wspomnieniami, czuję się wolna i wiem na 100%, że dobrze się stało, że to dla mojego dobra. naczytałam się mnóstwo o toskycznych związkach i wydaje mi się, że mój własnie taki był...
Jest dobrze (: |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasia Katarzynka uzależniony

|
Wysłany: Sro 6 Lip 2011, 18:24 Temat postu: |
|
|
Dobrze, że jest dobrze! Tak trzymaj! Twoja siła powinna być wzorem dla niektórych osób tkwiących w toksycznych związkach. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|