Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

mój problem :(
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sandra88
guru
guru

PostWysłany: Czw 30 Cze 2011, 20:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja też uważam że bardzo dobrze zrobiłaś ja na twoim miejscu już dawno kopnęła bym tego dupka w dupę
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kasiek86
guru
guru

PostWysłany: Czw 30 Cze 2011, 20:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny przecież to on zerwał zaręczyny a nie pistacja... (chyba, że to ja coś źle zrozumiałam)...

Powrót do góry
pistacja
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 30 Cze 2011, 22:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak Kasiek86, niestety to on postanowił o zerwaniu i w sumie byłam postawiona przed faktem dokonanym. Ale i tak jestem z siebie dumna, bo nie zmiękłam! Bardzo pomogło mi to, że byłam już na to nastawiona. Naprawdę dziękuję za wasze wsparcie. Znacie jakieś forum dla singli?oczko Siedzę sobie teraz u przyjaciółki, pijemy wino i zaczynam dostrzegać, że dobrze, że to wszystko się tak właśnie skończyło. Życzcie mi po prostu wytrwałości;) buziaki :*
Powrót do góry
Dzwoneczek
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 30 Cze 2011, 23:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pistacjo i bardzo dobrze, że nie pękłaś i zniosłaś to mężnie, że tak powiem po męsku Very Happy Prawdziwa miłość i szczęście przyjdzie do ciebie z pewnością uśmiech

Powrót do góry
kasiulek215
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 1 Lip 2011, 9:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pistacjo, co prawda on zerwał, ale być może to była taka próba szantażu, postawienia Ciebie na ostrzu noża. Dobrze, że nie zmiękłaś i zachowałaś zimną krew. Przyłączam się do innych - uważam, że podjęłaś słuszną, dojrzałą decyzję. Nikt, nawet narzeczony czy mąż, nie ma prawa Cię kontrolować i wymagać, żebyś spowiadała się z każdej sekundy życia. Cieszę się, że planujesz studia, przeprowadzkę itd. Świetnie, że masz przyjaciół, którzy są z Tobą. Trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, że wszelkie zmiany jakie nastąpią w Twoim życiu w ciągu kilku następnych miesięcy, będą zmianami na LEPSZE uśmiech

Powrót do góry
Kaja
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 1 Lip 2011, 9:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pistacjo, widzę, że radzisz sobie świetnie, również uważam że zachowałaś się bardzo dobrze i życzę Ci tego, o co prosiłaś - wytrwałości!uśmiech

Powrót do góry
Lady_S.
guru
guru

PostWysłany: Pią 1 Lip 2011, 12:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też życzę Ci wytrwałości, niezałamywania się i przede wszystkim rozpoczęcia nowego lepszego etapu w życiu! uśmiech
Powrót do góry
Fantazja
guru
guru

PostWysłany: Pią 1 Lip 2011, 13:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pistacjo jestem z Ciebie dumna uśmiech niewiele osób zdecydowałoby się na taki odważny krok, a jednak Ty znalazłaś w sobie siłę - brawo. Trzymam kciuki za to, żeby prawdziwa, wielka miłość zapukała do Twych drzwi uśmiech trzymaj się i nie daj się uśmiech
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 6 Lip 2011, 18:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny,
radzę sobie naprawdę świetnie. Wręcz zaskoczona jestem, jak dobrze mi samej; bez jego humorów, pretensji...Oczywiście bywają gorsze chwile, kiedy tęsknie, płaczę i godzinami zastanawiam się, dlaczego własnie tak to się potoczyło; co stało się z moim ukochanym męzczyzną, którego pokochałam całym sercem, bezgranicznie mu zaufałam i byłam gotowa spędzić z nim resztę życia. Jednak mimo resztek uczucia, które gdzies tam nadal domaga sie swoich praw oraz karmi się cudownymi wspomnieniami, czuję się wolna i wiem na 100%, że dobrze się stało, że to dla mojego dobra. naczytałam się mnóstwo o toskycznych związkach i wydaje mi się, że mój własnie taki był...
Jest dobrze (:
Powrót do góry
Kasia Katarzynka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 6 Lip 2011, 18:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrze, że jest dobrze! Tak trzymaj! Twoja siła powinna być wzorem dla niektórych osób tkwiących w toksycznych związkach.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Następny
Strona 13 z 15

Skocz do: