|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
leila33 kandydat

|
Wysłany: Sro 11 Paź 2023, 20:33 Temat postu: |
|
|
Można oczywiście zamawiać perfumy poprzez sklepy internetowe. Przy obecnym poziomie jakości dostaw kurierskich to żadne ryzyko, dostawa perfum w szklanych opakowaniach jest możliwa nawet tysiące kilometrów. Jeśli są dobrze zapakowane to nic nie ma prawa się uszkodzić. Jeśli szukacie perfumerii w sieci to ogromny wybór znalazłam na https://www.perfumeria.pl/collections/perfumy-damskie . Perfumy najlepszych projektantów są tu taniej niż widziałam w innych sklepach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
Wysłany: Czw 19 Paź 2023, 8:54 Temat postu: |
|
|
Czy według Was perfumy są dobrym pomysłem na prezent?
dowiedz się więcej |
|
Powrót do góry |
|
 |
terrka kandydat

|
Wysłany: Wto 30 Lip 2024, 20:29 Temat postu: |
|
|
Świetnie perfumy zastępuje Olejek perfumujacy do ciała Afra, skóra mega nawilżona a jak pieknie pachnie. I to długie godziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
melanka kandydat

|
Wysłany: Nie 18 Sie 2024, 23:44 Temat postu: |
|
|
Nie kazda kobieta może używac perfum , moja mama ma alergię na perfumy z alkoholem niestety. Uzywam olejków perfumujacych do ciała. Ten olejek wonny ogrody sułtana jest mega. Wspaniale pachnie kardamonem, jaśminem cytrusami...coś wspaniałego |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paltrybds kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Michalina89 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Haiden kandydat

|
Wysłany: Pon 16 Gru 2024, 2:51 Temat postu: |
|
|
Szukam dobrego miejsca na zakup prezentu kosmetycznego przez internet i trafiłem na stronę https://www.zikodermo.pl/ Czy ktoś z Was miał okazję tam zamawiać? Interesuje mnie nie tylko jakość produktów, ale też szybkość realizacji zamówień. Zależy mi, żeby paczka dotarła na czas i była estetycznie zapakowana. Warto wspomnieć, że kosmetyki to jeden z najstarszych produktów handlowych – ich historia sięga starożytnego Egiptu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Wto 21 Sty 2025, 11:26 Temat postu: |
|
|
Lattafa Teriaq to orientalna harmonia nut zapachowych, która zachwyca intensywnością i trwałością. Szczegóły na temat tej niezwykłej kompozycji znajdziesz na stronie https://perfumyagnieszki.pl/perfumy/lattafa-teriaq. Ten zapach jest doskonałym wyborem dla osób, które cenią sobie wyrazistość i unikalność perfum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Halciaa kandydat

|
Wysłany: Wto 28 Sty 2025, 22:54 Temat postu: |
|
|
Polecam olejek perfumujacy do ciala Egipskie noce, mega jest . A i długo pachnie na skórze |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|