Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Perfum dla kobiet
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
leila33
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 11 Paź 2023, 20:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Można oczywiście zamawiać perfumy poprzez sklepy internetowe. Przy obecnym poziomie jakości dostaw kurierskich to żadne ryzyko, dostawa perfum w szklanych opakowaniach jest możliwa nawet tysiące kilometrów. Jeśli są dobrze zapakowane to nic nie ma prawa się uszkodzić. Jeśli szukacie perfumerii w sieci to ogromny wybór znalazłam na https://www.perfumeria.pl/collections/perfumy-damskie . Perfumy najlepszych projektantów są tu taniej niż widziałam w innych sklepach.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
barto776
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 19 Paź 2023, 8:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy według Was perfumy są dobrym pomysłem na prezent?

dowiedz się więcej
Powrót do góry
terrka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 30 Lip 2024, 20:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Świetnie perfumy zastępuje Olejek perfumujacy do ciała Afra, skóra mega nawilżona a jak pieknie pachnie. I to długie godziny
Powrót do góry
melanka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 18 Sie 2024, 23:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie kazda kobieta może używac perfum , moja mama ma alergię na perfumy z alkoholem niestety. Uzywam olejków perfumujacych do ciała. Ten olejek wonny ogrody sułtana jest mega. Wspaniale pachnie kardamonem, jaśminem cytrusami...coś wspaniałego
Powrót do góry
Paltrybds
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 23 Lis 2024, 14:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałbym spróbować przenieść swoje ulubione perfumy do mniejszych flakonów, które będę mógł zabierać wszędzie ze sobą. Słyszałem, że można to zrobić samodzielnie, ale nie wiem dokładnie, jak to zrobić, żeby nie straciły one na jakości. Natrafiłem na artykuł o tym https://www.kobiecyelk.pl/jak-przelac-perfumy-do-wlasnych-butelek-i-flakonow-perfumeryjnych/, ale chciałbym usłyszeć, czy ktoś z Was już to robił.
Powrót do góry
Michalina89
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 11 Gru 2024, 14:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Klasyczne zapachy mają tę niezwykłą cechę, że pasują na każdą okazję. Jeśli interesuje Cię ponadczasowa oferta, koniecznie odwiedź stronę https://kobietynawsi.pl/jean-paul-gaultier-klasyka-perfum-na-kazda-okazje. Zapachy Jean Paul Gaultier to połączenie unikalnego charakteru z elegancją.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Haiden
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 16 Gru 2024, 2:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukam dobrego miejsca na zakup prezentu kosmetycznego przez internet i trafiłem na stronę https://www.zikodermo.pl/ Czy ktoś z Was miał okazję tam zamawiać? Interesuje mnie nie tylko jakość produktów, ale też szybkość realizacji zamówień. Zależy mi, żeby paczka dotarła na czas i była estetycznie zapakowana. Warto wspomnieć, że kosmetyki to jeden z najstarszych produktów handlowych – ich historia sięga starożytnego Egiptu.
Powrót do góry
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 21 Sty 2025, 11:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lattafa Teriaq to orientalna harmonia nut zapachowych, która zachwyca intensywnością i trwałością. Szczegóły na temat tej niezwykłej kompozycji znajdziesz na stronie https://perfumyagnieszki.pl/perfumy/lattafa-teriaq. Ten zapach jest doskonałym wyborem dla osób, które cenią sobie wyrazistość i unikalność perfum.
Powrót do góry
Halciaa
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 28 Sty 2025, 22:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam olejek perfumujacy do ciala Egipskie noce, mega jest . A i długo pachnie na skórze
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: