Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
leila33 kandydat

|
Wysłany: Sro 11 Paź 2023, 20:33 Temat postu: |
|
|
Można oczywiście zamawiać perfumy poprzez sklepy internetowe. Przy obecnym poziomie jakości dostaw kurierskich to żadne ryzyko, dostawa perfum w szklanych opakowaniach jest możliwa nawet tysiące kilometrów. Jeśli są dobrze zapakowane to nic nie ma prawa się uszkodzić. Jeśli szukacie perfumerii w sieci to ogromny wybór znalazłam na https://www.perfumeria.pl/collections/perfumy-damskie . Perfumy najlepszych projektantów są tu taniej niż widziałam w innych sklepach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
Wysłany: Czw 19 Paź 2023, 8:54 Temat postu: |
|
|
Czy według Was perfumy są dobrym pomysłem na prezent?
dowiedz się więcej |
|
Powrót do góry |
|
 |
terrka kandydat

|
Wysłany: Wto 30 Lip 2024, 20:29 Temat postu: |
|
|
Świetnie perfumy zastępuje Olejek perfumujacy do ciała Afra, skóra mega nawilżona a jak pieknie pachnie. I to długie godziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
melanka kandydat

|
Wysłany: Nie 18 Sie 2024, 23:44 Temat postu: |
|
|
Nie kazda kobieta może używac perfum , moja mama ma alergię na perfumy z alkoholem niestety. Uzywam olejków perfumujacych do ciała. Ten olejek wonny ogrody sułtana jest mega. Wspaniale pachnie kardamonem, jaśminem cytrusami...coś wspaniałego |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paltrybds kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Michalina89 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Haiden kandydat

|
Wysłany: Pon 16 Gru 2024, 2:51 Temat postu: |
|
|
Szukam dobrego miejsca na zakup prezentu kosmetycznego przez internet i trafiłem na stronę https://www.zikodermo.pl/ Czy ktoś z Was miał okazję tam zamawiać? Interesuje mnie nie tylko jakość produktów, ale też szybkość realizacji zamówień. Zależy mi, żeby paczka dotarła na czas i była estetycznie zapakowana. Warto wspomnieć, że kosmetyki to jeden z najstarszych produktów handlowych – ich historia sięga starożytnego Egiptu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Wto 21 Sty 2025, 11:26 Temat postu: |
|
|
Lattafa Teriaq to orientalna harmonia nut zapachowych, która zachwyca intensywnością i trwałością. Szczegóły na temat tej niezwykłej kompozycji znajdziesz na stronie https://perfumyagnieszki.pl/perfumy/lattafa-teriaq. Ten zapach jest doskonałym wyborem dla osób, które cenią sobie wyrazistość i unikalność perfum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Halciaa kandydat

|
Wysłany: Wto 28 Sty 2025, 22:54 Temat postu: |
|
|
Polecam olejek perfumujacy do ciala Egipskie noce, mega jest . A i długo pachnie na skórze |
|
Powrót do góry |
|
 |
owi8988 bywalec

|
Wysłany: Pią 29 Sie 2025, 16:02 Temat postu: |
|
|
Dla tych, którzy lubią śledzić nowe trendy, sekcja nowości perfumeryjne jest świetnym miejscem. To właśnie tam pojawiają się najświeższe propozycje odpowiadające aktualnym modom. Dzięki temu można odkryć zupełnie nowe aromaty, które nie są jeszcze powszechnie znane, i wyróżnić się w tłumie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|