|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
fay.faustino początkujący

|
Wysłany: Czw 5 Maj 2022, 7:12 Temat postu: |
|
|
| Hejka, czy komuś udało się dostać dofinansowanie do fotowoltaiki? Słyszałam, że jest taka opcja. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
siorik bywalec

|
Wysłany: Pon 26 Cze 2023, 10:05 Temat postu: |
|
|
| Niestety musiałem działać bez dofinansowania, ale wszystko się udało. Jak dla firma sunking wszystkim dobrze się zajęła instalacje fotowoltaiczne Kraków poszły sprawnie i na czas, bez żadnych opóźnień, a na tym mi zależało. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lanab5 początkujący

|
Wysłany: Wto 27 Cze 2023, 10:27 Temat postu: |
|
|
To interesująca kwestia, może warto zgłębić temat. _________________ CIT estoński |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Wto 1 Sie 2023, 3:24 Temat postu: |
|
|
| Ja to sobie mogę wiele powiedzieć, ale na pewno nie tyle, że sporo osób ma problem z naszymi rozwiązaniami domowymi. Stawiamy na ekologię, dlatego sprawdzamy najróżniejsze kwestie i na pewno konstrukcje montażowe do fotowoltaiki własnie sprawdzamy. To dla nas na pewno będzie miało sens i dobry skutek. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartek131 bywalec

|
Wysłany: Wto 1 Sie 2023, 9:11 Temat postu: |
|
|
Czy według Was obecnie warto inwestować w instalację fotowoltaiczną?
psycholog radom |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pią 16 Sie 2024, 7:51 Temat postu: |
|
|
| Korzystając z własnych doświadczeń w poszukiwaniu informacji z zakresu fotowoltaiki mogę Wam polecić wizytę na stronie https://globenergia.pl/czyste-powietrze-nowe-zasady-dla-pomp-ciepla-juz-od-22-kwietnia-co-jeszcze-sie-zmieni/ Jest to rewelacyjny portal oferujący niesamowicie wartościowe treści które są całkowicie zgodne z obowiązującymi przepisami. Dowiecie się wszystkiego co potrzebne z zakresu m.in. fotowoltaiki, pomp ciepła, magazynów energii, energii wiatrowej, różnego rodzaju technologii i wiele więcej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
Wysłany: Pon 26 Sie 2024, 8:40 Temat postu: |
|
|
| Zainteresowanym tematem naszej rozmowy polecam stronę, na której znajdziecie firmę EasySolar, która w swojej ofercie posiada nowoczesny i profesjonalny kalkulator nachylenia paneli fotowoltaicznych . Warto korzystać z usług fachowców, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Happy.M bywalec

|
Wysłany: Wto 10 Gru 2024, 12:19 Temat postu: |
|
|
| Planujemy instalację carportów fotowoltaicznych w naszej firmie, żeby lepiej zagospodarować parking i produkować energię na potrzeby floty pojazdów elektrycznych. Znaleźliśmy ofertę https://www.tsg-solutions.com/pl/carporty-fotowoltaiczne/ i wygląda to interesująco. Czy ktoś z Was korzystał z takich rozwiązań? Jak oceniacie efektywność instalacji i współpracę z TSG? Każda rada będzie dla nas cenna! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adam445 bywalec

|
Wysłany: Sro 1 Sty 2025, 23:12 Temat postu: |
|
|
| Na tej stronie znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy 3OZE, która oferuje kompleksowe rozwiązania z zakresu odnawialnych źródeł energii, w tym np. fotowoltaika do bloku . Jeżeli jesteście zainteresowani ich usługami, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Sro 8 Sty 2025, 16:58 Temat postu: |
|
|
Ja wszystko sobie przemyślałam i ostatecznie też chcę właśnie postawić
na ekologiczne rozwiązania takie, jak fotowoltaika. Właśnie znalazłam
firmę https://pro-sun.com.pl/telemechanika/ i tak zastanawiam się nad ich usługami... Firma wydaje się być rzetelna i niezawodna, czy ktoś z was ich kojarzy? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|