Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Fotowoltaika
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fay.faustino
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 5 Maj 2022, 7:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hejka, czy komuś udało się dostać dofinansowanie do fotowoltaiki? Słyszałam, że jest taka opcja.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
siorik
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 26 Cze 2023, 10:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety musiałem działać bez dofinansowania, ale wszystko się udało. Jak dla firma sunking wszystkim dobrze się zajęła instalacje fotowoltaiczne Kraków poszły sprawnie i na czas, bez żadnych opóźnień, a na tym mi zależało.
Powrót do góry
lanab5
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 27 Cze 2023, 10:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To interesująca kwestia, może warto zgłębić temat.
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 1 Sie 2023, 3:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja to sobie mogę wiele powiedzieć, ale na pewno nie tyle, że sporo osób ma problem z naszymi rozwiązaniami domowymi. Stawiamy na ekologię, dlatego sprawdzamy najróżniejsze kwestie i na pewno konstrukcje montażowe do fotowoltaiki własnie sprawdzamy. To dla nas na pewno będzie miało sens i dobry skutek.
Powrót do góry
bartek131
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 1 Sie 2023, 9:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy według Was obecnie warto inwestować w instalację fotowoltaiczną?

psycholog radom
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pią 16 Sie 2024, 7:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Korzystając z własnych doświadczeń w poszukiwaniu informacji z zakresu fotowoltaiki mogę Wam polecić wizytę na stronie https://globenergia.pl/czyste-powietrze-nowe-zasady-dla-pomp-ciepla-juz-od-22-kwietnia-co-jeszcze-sie-zmieni/ Jest to rewelacyjny portal oferujący niesamowicie wartościowe treści które są całkowicie zgodne z obowiązującymi przepisami. Dowiecie się wszystkiego co potrzebne z zakresu m.in. fotowoltaiki, pomp ciepła, magazynów energii, energii wiatrowej, różnego rodzaju technologii i wiele więcej.
Powrót do góry
barto776
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 26 Sie 2024, 8:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zainteresowanym tematem naszej rozmowy polecam stronę, na której znajdziecie firmę EasySolar, która w swojej ofercie posiada nowoczesny i profesjonalny kalkulator nachylenia paneli fotowoltaicznych . Warto korzystać z usług fachowców, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy.
Powrót do góry
Happy.M
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 10 Gru 2024, 12:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Planujemy instalację carportów fotowoltaicznych w naszej firmie, żeby lepiej zagospodarować parking i produkować energię na potrzeby floty pojazdów elektrycznych. Znaleźliśmy ofertę https://www.tsg-solutions.com/pl/carporty-fotowoltaiczne/ i wygląda to interesująco. Czy ktoś z Was korzystał z takich rozwiązań? Jak oceniacie efektywność instalacji i współpracę z TSG? Każda rada będzie dla nas cenna!
Powrót do góry
adam445
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 1 Sty 2025, 23:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na tej stronie znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy 3OZE, która oferuje kompleksowe rozwiązania z zakresu odnawialnych źródeł energii, w tym np. fotowoltaika do bloku . Jeżeli jesteście zainteresowani ich usługami, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora MSN Messenger
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 8 Sty 2025, 16:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wszystko sobie przemyślałam i ostatecznie też chcę właśnie postawić
na ekologiczne rozwiązania takie, jak fotowoltaika. Właśnie znalazłam
firmę https://pro-sun.com.pl/telemechanika/ i tak zastanawiam się nad ich usługami... Firma wydaje się być rzetelna i niezawodna, czy ktoś z was ich kojarzy?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: