|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jezyk maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ona_90 bywalec

|
Wysłany: Sob 22 Sty 2022, 15:28 Temat postu: |
|
|
Może nie są to typowe dekoracje do mieszkania, ale uważam, że dodatki tekstylne są bardzo ważne w każdym pomieszczeniu. Ja jestem fanką ręczników z bawełny egipskiej i długo szukałam takich, które będą naprawdę dobrej jakości, a przy okazji będą na tyle ładne, że będą ozdobą mojej łazienki. Udało się dopiero po długich poszukiwaniach w sklepie internetowym Vegehome https://vegehome.pl/lazienka/reczniki-i-dywaniki/reczniki/lazienkowe/bawelna-egipska/ Bardzo polecam wam to miejsce, ze względu na ceny, ale też bogaty asortyment i świetną obsługę!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bring bywalec

|
Wysłany: Nie 23 Sty 2022, 23:32 Temat postu: |
|
|
Bardzo przykładam uwagę do tego, żeby wystrój mojego mieszkania był stosunkowo spójny, bardzo lubię etniczne, oryginalne dodatki do mieszkania i takie kupuję głównie w Sklepie Afrykańskim https://sklep-afrykanski.pl/ najlepszy tego typu sklep. |
|
Powrót do góry |
|
 |
elabarbara gaduła

|
Wysłany: Wto 25 Sty 2022, 13:00 Temat postu: |
|
|
Nie ma to jak ładna lampka w kącie pokoju, tak ja uważam. Dlatego może sprawdzicie ogólnie oświetlenie janki w centrum handlowym Janki? Takie zakupy w dużej mierze pozwolą Wam łatwo i co ważne, ładnie urządzić dom. Co wy na to? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wiera22 uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Lut 2022, 13:07 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o dekoracje to wiele inspiracji można zaczerpnąć z sieci. Ja w ten sposób znalazłam narożniki na ścianę Świetnie wyglądają i nie kosztują wiele a dają wspaniały efekt. Na pewno i tobie przypadną do gustu więc zobacz gotowe aranżacje tego typu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marian63 bywalec

|
Wysłany: Sob 5 Mar 2022, 10:16 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobrą ofertę dodatków, dekoracji znajdziecie w tym sklepie tu https://tghome.pl/ Ja bardzo lubię porcelanowe rzeczy. Dlatego wybrałem dla siebie filiżanki do kawy, różnej wielkości półmiski oraz talerze i bardzo ładną cukiernicę. A w zakładce dekoracje stoły są bardzo eleganckie obrusy a też i inne propozycje. Warto sprawdzić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|