Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

dekoracje
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 30 Gru 2021, 17:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chcielibyście zakupić jakościowe tekstylia do aranżacji waszych wnętrz, to koniecznie sprawdźcie ten adres: https://nietylkofiranki.pl/zaslony-w-pasy/258-1354-zaslona-w-pasy-ecru-na-przelotkach-145x250cm-hoppe.html Moim zdaniem to bardzo dobry sklep internetowy, gdzie znajdziecie cudowne tekstylia w bardzo dobrych cenach. Jak dla mnie to najlepsza oferta.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ona_90
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 22 Sty 2022, 15:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może nie są to typowe dekoracje do mieszkania, ale uważam, że dodatki tekstylne są bardzo ważne w każdym pomieszczeniu. Ja jestem fanką ręczników z bawełny egipskiej i długo szukałam takich, które będą naprawdę dobrej jakości, a przy okazji będą na tyle ładne, że będą ozdobą mojej łazienki. Udało się dopiero po długich poszukiwaniach w sklepie internetowym Vegehome https://vegehome.pl/lazienka/reczniki-i-dywaniki/reczniki/lazienkowe/bawelna-egipska/ Bardzo polecam wam to miejsce, ze względu na ceny, ale też bogaty asortyment i świetną obsługę! oczko
Powrót do góry
Bring
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 23 Sty 2022, 23:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo przykładam uwagę do tego, żeby wystrój mojego mieszkania był stosunkowo spójny, bardzo lubię etniczne, oryginalne dodatki do mieszkania i takie kupuję głównie w Sklepie Afrykańskim https://sklep-afrykanski.pl/ najlepszy tego typu sklep.
Powrót do góry
elabarbara
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 25 Sty 2022, 13:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie ma to jak ładna lampka w kącie pokoju, tak ja uważam. Dlatego może sprawdzicie ogólnie oświetlenie janki w centrum handlowym Janki? Takie zakupy w dużej mierze pozwolą Wam łatwo i co ważne, ładnie urządzić dom. Co wy na to?
Powrót do góry
Wiera22
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 22 Lut 2022, 13:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o dekoracje to wiele inspiracji można zaczerpnąć z sieci. Ja w ten sposób znalazłam narożniki na ścianę Świetnie wyglądają i nie kosztują wiele a dają wspaniały efekt. Na pewno i tobie przypadną do gustu więc zobacz gotowe aranżacje tego typu.
Powrót do góry
Marian63
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 5 Mar 2022, 10:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dobrą ofertę dodatków, dekoracji znajdziecie w tym sklepie tu https://tghome.pl/ Ja bardzo lubię porcelanowe rzeczy. Dlatego wybrałem dla siebie filiżanki do kawy, różnej wielkości półmiski oraz talerze i bardzo ładną cukiernicę. A w zakładce dekoracje stoły są bardzo eleganckie obrusy a też i inne propozycje. Warto sprawdzić.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: