|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
uzka uzależniony

|
Wysłany: Wto 11 Maj 2021, 12:45 Temat postu: |
|
|
Ostatnio trafiłam na stronę sklepu https://esterydy.pl/cennik/ w nim możecie zamówić sobie różne produkty, są w nich sterydy różnych firm. Według mnie nie ma lepszego sklepu zajmującego się sprzedażą takich produktów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tigerr bywalec

|
Wysłany: Czw 27 Maj 2021, 15:20 Temat postu: |
|
|
Niby w każdej aptece mamy dostać bez problemy wszystkie leki, ale jak przychodzi co do czego to tak wcale nie jest. Dlatego też coraz częściej sięgamy po internetowe apteki. I ja także miałam zamiar poszukać leków online. I dzięki temu znalazłam tutaj https://ktomalek.pl/leki-hormonalne-stosowane-w-terapii-przeciwnowotworowej/k-1844/1 te leki. Także mam nadzieję, że dzięki temu uda mi się mieć leki zawsze pod ręką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
Wysłany: Czw 30 Wrz 2021, 23:09 Temat postu: |
|
|
Jakie macie swoje doświadczenia, jeśli chodzi o walkę z łuszczącą? Czy macie preparaty, które możecie polecić w ciemno, ponieważ Wam bardzo pomogły? Szukam czegoś naprawdę sprawdzonego, może coś z takich aptecznych https://ktomalek.pl/pozostale-preparaty-ochronne-na-skore/k-58/1 używacie i podzielicie się swoimi opiniami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Pią 8 Paź 2021, 19:47 Temat postu: |
|
|
Ok, ja jako młoda (stosunkowo:P) osoba robię zakupy online, nawet czasem zdarza mi się zamówić coś z apteki online. Ale umówmy się, seniorzy swoich leków w ten sposób nie kupią - i w ich kierunku wyszła apteka DOZ, mają u nich zniżkę na swoje leki, w godzinach od 8 do 12. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Posiu997 kandydat

|
Wysłany: Pon 11 Paź 2021, 14:54 Temat postu: |
|
|
Kilka dni temu zachorowałem na odrę. Chciałem zaopatrzyć się w antybiotyk i zbadałem różne portale i zwróciła moją uwagę apteka online. Znajduje się tu dużo dobrej jakości pigułek w wyjątkowych cenach, więc jestem usatysfakcjonowany. Lekarstwa zostały dostarczone do własnego budynku, dlatego nie trzeba było spacerować do apteki |
|
Powrót do góry |
|
 |
ocie.bergstrom początkujący

|
Wysłany: Pon 11 Paź 2021, 20:28 Temat postu: |
|
|
Jakoś wolę apteki stacjonarne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
adunia44 bywalec

|
Wysłany: Czw 14 Paź 2021, 20:32 Temat postu: |
|
|
Junsa napisał: | Ok, ja jako młoda (stosunkowo:P) osoba robię zakupy online, nawet czasem zdarza mi się zamówić coś z apteki online. Ale umówmy się, seniorzy swoich leków w ten sposób nie kupią - i w ich kierunku wyszła apteka DOZ, mają u nich zniżkę na swoje leki, w godzinach od 8 do 12. |
czy ta promocja obowiazuje też w sobotę? mama mowiła że ma większą receptę do wykupienia przydało by się trochę chociaż zaoszczędzić |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2021, 23:09 Temat postu: |
|
|
Warto dopytać bezpośrednio w aptece, ale z tego co kojarzę to tak, promocja obowiązuje każdego dnia, byle w godzinach 8 - 12  |
|
Powrót do góry |
|
 |
torch kandydat

|
Wysłany: Sob 20 Lis 2021, 4:18 Temat postu: |
|
|
Ogólnie dobrze, że stają się coraz bardziej popularne. Zawsze to większa konkurencja na rynku, a ta co oczywiste sprzyja nam konsumentom. Też warto zwracać uwagę na koszt przesyłki, bo czasem przy większym zamówieniu możemy ją mieć za darmo taka opcja jest przykładowo w : https://aptekacentrum.lublin.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
detektyw88 bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|