Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Apteka online
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
uzka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 11 Maj 2021, 12:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio trafiłam na stronę sklepu https://esterydy.pl/cennik/ w nim możecie zamówić sobie różne produkty, są w nich sterydy różnych firm. Według mnie nie ma lepszego sklepu zajmującego się sprzedażą takich produktów.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tigerr
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 27 Maj 2021, 15:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niby w każdej aptece mamy dostać bez problemy wszystkie leki, ale jak przychodzi co do czego to tak wcale nie jest. Dlatego też coraz częściej sięgamy po internetowe apteki. I ja także miałam zamiar poszukać leków online. I dzięki temu znalazłam tutaj https://ktomalek.pl/leki-hormonalne-stosowane-w-terapii-przeciwnowotworowej/k-1844/1 te leki. Także mam nadzieję, że dzięki temu uda mi się mieć leki zawsze pod ręką.
Powrót do góry
Kaśkaa23
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 30 Wrz 2021, 23:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie macie swoje doświadczenia, jeśli chodzi o walkę z łuszczącą? Czy macie preparaty, które możecie polecić w ciemno, ponieważ Wam bardzo pomogły? Szukam czegoś naprawdę sprawdzonego, może coś z takich aptecznych https://ktomalek.pl/pozostale-preparaty-ochronne-na-skore/k-58/1 używacie i podzielicie się swoimi opiniami.
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 8 Paź 2021, 19:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok, ja jako młoda (stosunkowo:P) osoba robię zakupy online, nawet czasem zdarza mi się zamówić coś z apteki online. Ale umówmy się, seniorzy swoich leków w ten sposób nie kupią - i w ich kierunku wyszła apteka DOZ, mają u nich zniżkę na swoje leki, w godzinach od 8 do 12.
Powrót do góry
Posiu997
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 11 Paź 2021, 14:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilka dni temu zachorowałem na odrę. Chciałem zaopatrzyć się w antybiotyk i zbadałem różne portale i zwróciła moją uwagę apteka online. Znajduje się tu dużo dobrej jakości pigułek w wyjątkowych cenach, więc jestem usatysfakcjonowany. Lekarstwa zostały dostarczone do własnego budynku, dlatego nie trzeba było spacerować do apteki
Powrót do góry
ocie.bergstrom
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 11 Paź 2021, 20:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakoś wolę apteki stacjonarne.
Powrót do góry
adunia44
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 14 Paź 2021, 20:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Junsa napisał:
Ok, ja jako młoda (stosunkowo:P) osoba robię zakupy online, nawet czasem zdarza mi się zamówić coś z apteki online. Ale umówmy się, seniorzy swoich leków w ten sposób nie kupią - i w ich kierunku wyszła apteka DOZ, mają u nich zniżkę na swoje leki, w godzinach od 8 do 12.

czy ta promocja obowiazuje też w sobotę? mama mowiła że ma większą receptę do wykupienia przydało by się trochę chociaż zaoszczędzić
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 18 Lis 2021, 23:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto dopytać bezpośrednio w aptece, ale z tego co kojarzę to tak, promocja obowiązuje każdego dnia, byle w godzinach 8 - 12 uśmiech
Powrót do góry
torch
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 20 Lis 2021, 4:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ogólnie dobrze, że stają się coraz bardziej popularne. Zawsze to większa konkurencja na rynku, a ta co oczywiste sprzyja nam konsumentom. Też warto zwracać uwagę na koszt przesyłki, bo czasem przy większym zamówieniu możemy ją mieć za darmo taka opcja jest przykładowo w : https://aptekacentrum.lublin.pl/
Powrót do góry
detektyw88
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 10 Gru 2021, 3:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Znam pewną stronę która nie jest do końca apteką ale oferuje mimo to ciekawe leki i nie tylko. Tą stroną jest sklep https://esterydy.pl/694-efedryna-efedrina-arena-50-mg-apteka.html zamawiam tam głównie sterydy.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: