Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paula62 kandydat

|
Wysłany: Wto 7 Maj 2013, 9:58 Temat postu: |
|
|
Dziękuję wszystkim za pomoc. Przeglądnęłam tysiące zdjęć. Jesteśmy umówieni na środę z Fotografem Łukaszem Radzięta zna go ktoś Narzeczony mi kazał poszukać opinii w necie i poszperać i faktycznie na różnych forach dużo o nim pisze. Więc do jutro i jestem ciekawa jakie ceny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Puma74 kandydat

|
Wysłany: Pon 13 Maj 2013, 9:24 Temat postu: Re: Fotograf-Kamerzysta |
|
|
Przed Państwem najważniejszy a zarazem najpiękniejszy dzień w Waszym życiu planując przygotowania nie sposób pominąć fotografa i kamerzysty, ponieważ jest to jedna z ważniejszych funkcji w Waszym dniu. Dobry fotograf i dobry kamerzysta uwiecznią szczęśliwe chwile i emocje towarzyszące młodej parze oraz gościom na ślubie i weselu. Zatrzymany kadr ,jak i ruchomy obraz nawet długo po weselu, będzie wzbudzał niepowtarzalne emocje. Z tego powodu fotografia jak i filmowanie jest zajęciem, które najlepiej powierzyć profesjonalistom.
W oparciu o wysokiej klasy sprzęt połączony z pasją jesteśmy w stanie zrealizować dla Państwa niepowtarzalny film i nietuzinkową sesję zdjęciową.Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. W działach Video i Foto znajdziecie Państwo wybór naszych dotychczasowych prac.
Oferujemy profesjonalną kompleksową usługę w zakresie filmowania oraz fotografii
www.bestfilm-digital.pl _________________ tel 606821747 |
|
Powrót do góry |
|
 |
fidlerstudio kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
fswozniak kandydat

|
Wysłany: Czw 30 Maj 2013, 19:08 Temat postu: zapraszam |
|
|
Witam zapraszam do współpracy fswozniak.pl mamy bogatą ofertę usług, a także atrakcyjne ceny. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani proszę o kontakt mailowy adres: kontakt@fswozniak.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaarotkaa uzależniony

|
Wysłany: Sob 8 Cze 2013, 19:18 Temat postu: |
|
|
Witam
Zapraszam na www.wojtekkaczmarek.pl ...
kompleksowa obsługa, szybko tanio
serdecznie zapraszam
tel. 666 600 792 Karolina _________________ Bo to On odkrył we mnie to co najlepsze :*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Edyta BK kandydat

|
Wysłany: Sro 7 Sie 2013, 15:40 Temat postu: |
|
|
Doskonale wiem jak ważne i piękne mogą być zdjęcia ślubne, a wartość takich zdjęć rośnie wraz z upływem czasu. Dla fotografa jest to duża odpowiedzialność i jednocześnie zaszczyt móc obserwować i uczestniczyć w tak ważnym dla Was dniu. Fotografując, jestem blisko tych emocji. Fotografuję radość, wzruszenie, spojrzenia. Warto, aby fotograf współgrał stylistycznie i emocjonalnie z Waszym gustem. Zapraszam więc do kontaktu, porozmawiajmy o fotografii.
www.bliskiekadry.pl
w razie pytań, śmiało się kontaktujcie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaarotkaa uzależniony

|
Wysłany: Sro 7 Sie 2013, 20:54 Temat postu: |
|
|
Witam, oferuję nasze usługi Sami niedługo bierzemy ślub i doskonale wiemy jak ważny jest wybór fotografa czy kamerzysty.
Proszę o kontakt telefoniczny: 666 600 792 Karolina
www.wojtekkaczmarek.pl _________________ Bo to On odkrył we mnie to co najlepsze :*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszkazietek kandydat

|
Wysłany: Pią 16 Sie 2013, 14:59 Temat postu: www.foto.agnieszkazietek.pl |
|
|
Zapraszam serdecznie!
Jestem pasjonatką fotografii, która jednocześnie stała się moim sposobem an życie i codzienność Pakiet ślubny wynosi jedyne 999zł i obejmuje zdjęcia z przygotowań, ceremonii, pleneru oraz wesela do północy Wszystko to w miłej atmosferze, niskiej cenie oraz jakościowo. Szczegółowa oferta oraz odpowiedzi na pozostałe Wasze pytania znajdują się na mojej stronie internetowej. Zapraszam
Pozdrawiam serdecznie,
Agnieszka Ziętek
www.foto.agnieszkazietek.pl
zietek@g.pl _________________ Agnieszka Ziętek
Fotograf Ślubny
zietek@g.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lucs początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
marz3na początkujący

|
Wysłany: Pon 18 Lis 2013, 23:06 Temat postu: |
|
|
Zapraszam na: mkornaga.pl
Gwarantuję profesjonalne zdjęcia w dobrej cenie, już od 1200zł oczko _________________ zapraszam na: mkornaga.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|